Juntes Comarcals

Vallès Oriental

  • Dra. Elisabet Deig ComermaPresidentaDra. Elisabet Deig Comerma
  • VicepresidentaDra. Glòria Antón Lloreda
  • SecretariDr. Francesc Bas Cutrina
  • VocalsDra. Mònica Botta Santasusana
    Dr. Jordi Calls Ginesta
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

Jornada de la professió mèdica

La Junta Comarcal del Vallès Oriental organitza anualment la jornada de la professió mèdica com a punt de trobada de tots els professionals de la comarca.

L’acte és un reconeixement als metges sèniors que deixen la professió i als metges i metgesses residents que s’incorporen a treballar als centres sanitaris de la comarca.

Durant la jornada de la professió es lliura el Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó, com a reconeixement a la recerca realitzada per metges i metgesses de la comarca en els àmbits assistencials de l’atenció primària i l’atenció hospitalària.

Jornada de la professió mèdica

Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó

La Junta Comarcal del Vallès Oriental convoca el Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó, metge granollerí especialista en pediatria, de prestigi internacional per les seves contribucions en l’àmbit de la informàtica aplicada a la medicina i a la salut comunitària.

A la convocatòria del premi es poden presentar tots aquells metges i metgesses que realitzin la seva tasca en qualsevol àmbit de l’atenció sanitària i que visquin o treballin a la comarca del Vallès Oriental.

Aquest premi pretén revertir en una millora dels resultats de salut de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i l’eficiència dels serveis.

Edició 2024 - Consulta les bases
Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó