Juntes Comarcals

Vallès Oriental

  • Dra. Elisabet Deig ComermaPresidentaDra. Elisabet Deig Comerma
  • VicepresidentaDra. Glòria Antón Lloreda
  • SecretariDr. Francesc Bas Cutrina
  • VocalsDr. Jordi Calls Ginesta
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

Jornada de la professió mèdica

La Junta Comarcal del Vallès Oriental organitza anualment la jornada de la professió mèdica com a punt de trobada de tots els professionals de la comarca.

L’acte és un reconeixement als metges sèniors que deixen la professió i als metges i metgesses residents que s’incorporen a treballar als centres sanitaris de la comarca.

Durant la jornada de la professió es lliura el Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó, com a reconeixement a la recerca realitzada per metges i metgesses de la comarca en els àmbits assistencials de l’atenció primària i l’atenció hospitalària.

Jornada de la professió mèdica

Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó

La Junta Comarcal del Vallès Oriental convoca el Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó, metge granollerí especialista en pediatria, de prestigi internacional per les seves contribucions en l’àmbit de la informàtica aplicada a la medicina i a la salut comunitària.

A la convocatòria del premi es poden presentar tots aquells metges i metgesses que realitzin la seva tasca en qualsevol àmbit de l’atenció sanitària i que visquin o treballin a la comarca del Vallès Oriental.

Aquest premi pretén revertir en una millora dels resultats de salut de la població en general, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i l’eficiència dels serveis.

Edició 2023 - Consulta les bases
Premi Dr. Carles Vallbona i Calbó