Obituaris
Joaquim Santos

Joaquim Santos Ametlla

1936-2021

La figura del doctor Santos va ser un referent que mai podrem oblidar. La seva manera d’ensenyar, el tracte personal i el projecte creat amb el nom de Formació Mèdica de Sant Pau va fer que estiméssim l’exercici de la medicina d’una manera molt especial.

Text complet

Cercar

Darreres publicacions

Anna Pereira
Anna Pereira Rosalen

(1966-2021)

L’Anna segueix sent recordada pels seus companys i companyes, però especialment pels seus pacients, que la troben a faltar i la defineixen com una professional humana i amb constant esperit de servei.

Text complet
Josep Lluis Casals
Josep Lluís Casals Agustí

1942-2021

El Dr. Josep Lluís Casals Agustí va morir el dissabte 24 de juliol de 2021 als 78 anys.

Text complet
Josep Corrons
Josep Corrons i Espinal

1928-2021

Catòlic i catalanista fervent, viu la repressió franquista i és defensor de la llengua i la cultura catalanes.

Text complet
Antoni Montaña
Antoni Montañà Morató

1936-2021

El 15 de juny morí, a la ciutat de Vic, el doctor Antoni Montañà. Nascut fa 84 anys a Santa Maria de Corcó (l’Esquirol), fou vigatà d’adopció al llarg de tota la seva vida professional.

Text complet
Maria José Trueba
Maria José Trueba Mira

1955-2021

La doctora María José Trueba Mira va morir a causa d'un càncer que, un cop diagnosticat, no va trigar a prendre una via ràpida, portant-la finalment a lliurar la seva ànima a Déu el dia 24 de maig, a casa seva, envoltada de la seva família, als seixanta-sis anys d'edat. El món de la medicina, i en particular el de la ginecologia, ha perdut sens dubte una persona entregada a la seva professió i, sobretot, als seus pacients i la seva família.

Text complet