Obituaris
Obituaris - Col·legi de Metges de Barcelona

Josep Lluís Casals Agustí

1943-2021

El Dr. Josep Lluís Casals Agustí va morir el dissabte 24 de juliol de 2021 als 78 anys.

Text complet

Cercar

Darreres publicacions

Obituaris - Col·legi de Metges de Barcelona
Josep Corrons i Espinal

1928-2021

Catòlic i catalanista fervent, viu la repressió franquista i és defensor de la llengua i la cultura catalanes.

Text complet
Antoni Montaña
Antoni Montañà Morató

1936-2021

El 15 de juny morí, a la ciutat de Vic, el doctor Antoni Montañà. Nascut fa 84 anys a Santa Maria de Corcó (l’Esquirol), fou vigatà d’adopció al llarg de tota la seva vida professional.

Text complet
Maria José Trueba
Maria José Trueba Mira

1955-2021

La doctora María José Trueba Mira va morir a causa d'un càncer que, un cop diagnosticat, no va trigar a prendre una via ràpida, portant-la finalment a lliurar la seva ànima a Déu el dia 24 de maig, a casa seva, envoltada de la seva família, als seixanta-sis anys d'edat. El món de la medicina, i en particular el de la ginecologia, ha perdut sens dubte una persona entregada a la seva professió i, sobretot, als seus pacients i la seva família.

Text complet
Blanca Farrus
Blanca Farrús Lucaya

1950-2021

Després d’una ràpida i desafortunada evolució de la malaltia, suportada amb una serenor envejable, aquest juliol ha mort la doctora Blanca Farrús Lucaya

Text complet
Ramon Martí i Bonet
Ramon Martí i Bonet

(1944-2021)

Ha mort el Doctor Ramon Martí i Bonet, fundador i president de l’Institut Català de Retina. El Dr. Martí i Bonet era llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, especialista en Oftalmologia per l’Hospital Clínic i Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Text complet