Campanyes de cooperació

#ElCoMBActua

Campanya de donacions davant la crisi sanitària COVID-19

 

Descarrega't la publicació sobre la campanya de donacions de la Fundació Àngel Soler Daniel durant la primera onada del coronavirus editada pel CoMB.

El CoMB i la Fundació Angel Soler Daniel han dut a terme una campanya de donacions adreçada a particulars i empreses per fer front a la manca de material sanitari i de protecció individual que ha provocat la primera onada de la pandèmia de la COVID-19.

L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat proveir de material de protecció als professionals sanitaris, adquirir tests de diagnòstic i equipaments mèdics.

La campanya s’ha desenvolupat entre els mesos de març a juliol de 2020 i ha aconseguit distribuir material per un valor de 2,6 milions d’euros a prop d’un miler de centres sanitaris i socials.

Treballem en col·laboració amb:

FUNDACIÓ ANGEL SOLER DANIEL 3dLab Hospital Universitari Parc Taulí de SabadellOmplim els Magatzems Covid WariorsDerecho a conectarse

Col·laboradors en la iniciàtiva d'impressió de peces 3D per construir respiradors:

col·laboradors

Volem donar les gràcies als que ens han fet donacions de material i a algunes entitats que han organitzat campanyes per ajudar-nos econòmicament

col·laboradors

Tatuadores y Artistas contra el COVID19 - Equipo de colaboradores solidarios de del Grup Freixenet - Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV)

La campanya #ElCoMBActua és possible gràcies a les aportacions econòmiques de més de 1.300 particulars