Metges

Renda

En aquest apartat et pots descarregar el document on es detallen els imports que per diferents conceptes has satisfet a aquesta Corporació durant l'exercici 2020 i que et pot ser d'utilitat fiscal per a la declaració de l'I.R.P.F. (2020):

Recorda que no fem arribar aquesta informació per correu convencional ja que Internet ens proporciona una manera ràpida i còmoda d'accedir-hi.

Renda

Per poder accedir a la teva informació fiscal:

1

Accedeix a la teva Àrea Privada a través del següent botó. Has de disposar de codi d’usuari i password d’accés, accedir a través del teu certificat digital, o et pots validar amb la APP del col·legi. Una vegada estiguis a dins de la teva Àrea Privada, trobaràs el certificat en l’apartat “Dades de pagament”.

Accés a l`Àrea Privada

2

Si no disposes de codi d’usuari o clau d’accés:

  • Pots demanar-ho a través del mateix formulari d’accés a l’Àrea Privada.
  • Pots trucar al telèfon 93 567 88 66 de dilluns a dijous de 9 a 14.30 hores i de 16 a 18 hores i els divendres de 9 a 14 hores o enviar un email a l’adreça renda2020.
  • Pots demanar-ho personalment presentant el carnet col·legial a la Unitat d’Atenció al Col·legiat (planta -1 de la seu del CoMB) de dilluns a divendres de 8 a 18 hores o a les delegacions del CoMB.
3

Si no recordes el codi d’usuari o clau d’accés:

  • Pots demanar-ho a través del mateix formulari d’accés a l’Àrea Privada. T'enviarem un enllaç perquè puguis triar un de nou.
4

Per qualsevol altra consulta o incidència relacionada amb aquesta informació pots trucar al mateix telèfon 93 567 88 66 de dilluns a dijous de 9 a 14:30 hores i de 16 a 18 hores i els divendres de 9 a 14 hores o enviar un email a l’adreça renda2020.