Borsa de treball

Borsa de treball

Destacats

A causa de la pandèmia i seguint les recomanacions de les autoritats competents, el servei d’ocupació del CoMB us atendrà EXCLUSIVAMENT per les següents vies de comunicació: telèfon, correu electrònic o també per vídeoconferència, per tal de seguir oferint una atenció directa i personalitzada.

El Servei d’Ocupació del CoMB posa a la teva disposició una borsa de treball especialitzada en l’àmbit mèdic. L'accés a aquest servei s'inicia amb una entrevista personal on es defineixen els teus interessos i objectius professionals i que es pot realitzar presencialment, per telèfon o a través de videoconferència.

Una vegada inscrit/a, rebràs informació de forma regular sobre les ofertes de treball que s'ajusten al teu perfil i expectatives professionals.

Aquí trobaràs una selecció de les ofertes de treball que actualment estan en gestió. Per poder accedir a la totalitat de les ofertes, inicia sessió si ja ets usuari del servei o inscriu-te al servei per fer l’entrevista personal amb els nostres assessors.

ACCÉS PER A METGES
Consulta les ofertes de treball per a metges
Si no estas donat d'alta, et pots registrar aquí
ACCÉS PER A EMPRESES
Si ets una empresa, posa aquí les teves ofertes
Si no estas donat d'alta, et pots registrar aquí