Decàleg de Ciberseguretat per a professionals mèdics: 10 recomanacions per adquirir hàbits digitals segurs

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i l’Agència de Cibersegurat de Catalunya publiquen el Decàleg de Ciberseguretat per a professionals mèdics, amb 10 recomanacions bàsiques per adquirir hàbits digitals segurs.

+ informació

Col·legiació per a nous metges i metgesses residents - MIR 2023

Si has escollit plaça MIR a la província de Barcelona, ja pots venir a col·legiar-te abans d’incorporar-t’hi. Demana cita prèvia i prepara la documentació que hauràs d’aportar. El 18 de maig t’esperem la Benvinguda MIR per celebrar l’inici d’aquesta etapa

+ informació

Benvinguda als nous col·legiats i col·legiades MIR. Vídeo i àlbum de fotos de l’acte disponibles

Més de 300 metges i metgesses MIR que acaben de triar la plaça per fer la residència i que, per tant, també acaben de col·legiar-se van venir fins a la seu del CoMB el passat 18 de maig per participar i gaudir de l’acte de Benvinguda MIR que el Col·legi va organitzar per a tots aquests joves professionals.

+ informació

Informació fiscal per a la Renda 2022

Descarrega el document on es detallen els imports que per diferents conceptes has satisfet a aquesta Corporació durant l'exercici 2022 i que et pot ser d'utilitat fiscal per a la declaració de l'I.R.P.F. (2022).

+ informació

Podcast ‘Hipòcrates en pijama’ - Temporada 2

Un espai on podeu escoltar històries, testimonis i experiències de la mà de metges i metgesses i d’altres professionals. Parlem de medicina, de salut... i de moltes coses més. Hi posem un toc final d’història i art, una visió de la medicina des de les humanitats.

+ informació

Unitat Integral d’Atenció a la Metgessa per Violència Masclista

Les metgesses col·legiades que pateixin situacions de violència masclista poden adreçar-se a aquesta unitat, on trobaran un servei d’acompanyament integral i específic i un espai de confiança i confidencialitat. L’accés a la unitat està operatiu 24 hores al dia a través del telèfon del CoMB: 93 567 88 88

+ informació
DESTAQUEM


El CoMB en xifres (2022)

38.982
Col·legiats
21.021
Dones
17.961
Homes
2.459
Persones ateses pel Programa de Protecció Social
44.421
Gestions d’atenció al col·legiat
20.135
Presencials
24.286
Telemàtiques
5.413
Alumnes matriculats en activitats de formació