Nou document de posició del CCMC: Els processos d’homologació d’especialitats cursades fora de la Unió Europea

El Consell de Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) ha publicat el document de posició Els processos d'homologació d'especialitats cursades fora de la Unió Europea, que recomana simplificar i accelerar el reconeixement de les capacitats i qualificacions de metges amb especialitats cursades a tercers països.

+ informació

Neix la Secció de Metges d’Acció Climàtica i Salut Planetària del CoMB

La nova Secció de Metges d’Acció Climàtica i Salut Planetària del CoMB ja és una realitat, després que la seva creació fos aprovada a la darrera Assemblea de Compromissaris, celebrada el passat 21 de març.

+ informació

El grup de treball #SalutSenseLlar, promogut pel CoMB, presenta un document de propostes per millorar l’atenció sanitària de les persones que viuen al carrer

Professionals de diferents àmbits de l’entorn sanitari i social, vinculats a col·legis professionals, entitats, associacions i administracions, han col·laborat en l’elaboració del document Propostes per oferir una millor atenció sanitària a les persones sense llar, que es va presentar dimecres, 3 d’abril, a la seu del CoMB.

+ informació

Informació fiscal per a la Renda 2023

Descarrega el document on es detallen els imports que per diferents conceptes has satisfet a aquesta Corporació durant l'exercici 2023 i que et pot ser d'utilitat fiscal per a la declaració de l'I.R.P.F. (2023).

+ informació

Ja disponible el nou número de la Revista CoMB

El número 167 de la Revista CoMB, que recull l'activitat col·legial dels últims mesos, ja pot consultar-se al web!

+ informació

Si ja teniu la vostra plaça MIR, és el moment de donar-vos d'alta al CoMB!

Per venir a col·legiar-vos cal que demaneu cita prèvia i porteu la documentació que s'indica en aquest vídeo, a més d'una fotocòpia de l'adjudicació de la plaça MIR.

+ informació
DESTAQUEM


El CoMB en xifres (2023)

40.355
Col·legiats
21.935
Dones
18.420
Homes
2.353
Persones ateses pel Programa de Protecció Social
48.115
Gestions d’atenció al col·legiat
18.268
Presencials
29.847
Telemàtiques
9.281
Alumnes matriculats en activitats de formació