Neix la Secció de Metges d’Acció Climàtica i Salut Planetària del CoMB

La nova Secció de Metges d’Acció Climàtica i Salut Planetària del CoMB ja és una realitat, després que la seva creació fos aprovada a la darrera Assemblea de Compromissaris, celebrada el passat 21 de març.

+ informació

10 passes que heu de seguir si comenceu el MIR i us heu de col·legiar al CoMB

Si us doneu d'alta al CoMB com a metges residents, aquí trobareu tota la informació necessària per a fer el tràmit de col·legiació en funció de si la vostra Llicenciatura o Grau és de l'Estat espanyol, d'un país comunitari o d'un país no comunitari.

+ informació

Ja disponible el nou número de la Revista CoMB

El número 167 de la Revista CoMB, que recull l'activitat col·legial dels últims mesos, ja pot consultar-se al web!

+ informació

El grup de treball #SalutSenseLlar, promogut pel CoMB, presenta un document de propostes per millorar l’atenció sanitària de les persones que viuen al carrer

Professionals de diferents àmbits de l’entorn sanitari i social, vinculats a col·legis professionals, entitats, associacions i administracions, han col·laborat en l’elaboració del document Propostes per oferir una millor atenció sanitària a les persones sense llar, que es va presentar dimecres, 3 d’abril, a la seu del CoMB.

+ informació

Com desbloquejar o canviar el PIN del carnet col·legial

El carnet col·legial del CoMB acredita la condició de metge o metgessa a la província de Barcelona als professionals de la medicina que formen part del CoMB. Instruccions per canviar el PIN de la targeta en cas que es vulgui renovar, s’hagi caducat o bloquejat.

+ informació

Informació fiscal per a la Renda 2023

Descarrega el document on es detallen els imports que per diferents conceptes has satisfet a aquesta Corporació durant l'exercici 2023 i que et pot ser d'utilitat fiscal per a la declaració de l'I.R.P.F. (2023).

+ informació
DESTAQUEM


El CoMB en xifres (2023)

40.355
Col·legiats
21.935
Dones
18.420
Homes
2.353
Persones ateses pel Programa de Protecció Social
48.115
Gestions d’atenció al col·legiat
18.268
Presencials
29.847
Telemàtiques
9.281
Alumnes matriculats en activitats de formació