13a Jornada d'Orientació per als Futurs MIR

El 18 de març se celebrarà de forma presencial la Jornada d'Orientació per als futurs MIR, adreçada a tots aquells metges i metgesses que han accedit a la Convocatòria MIR 2023-2024 i que vulguin informació de primera mà sobre diferents especialitats. Residents i adjunts voluntaris resoldran tots els vostres dubtes. Inscripcions obertes!

+ informació

Els metges nascuts fora de Catalunya volen millorar el seu nivell de català

Així ho posa de manifest l’'Estudi sobre les necessitats i coneixements lingüístics dels metges a l’assistència sanitària', elaborat pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) a partir d’una enquesta que van respondre l’any passat una mostra representativa de més de 1.300 professionals col·legiats en algun dels quatre col·legis catalans.

+ informació

Ja disponible el vídeo de la jornada 'Les sinergies professionals i el treball en xarxa'

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va acollir el passat dijous, 25 de gener, una jornada del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), sota el títol 'Les sinergies professionals i el treball en xarxa: experiències de present per millorar el futur'.

+ informació

Ja disponible el vídeo de la sessió ‘La salut i el cànnabis’

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) va organitzar, el passat 29 de gener, una debat col·loqui per aprofundir en l’ús del cànnabis i els seus efectes en la salut de les persones, especialment en la d’adolescents i joves de menys de 25 anys.

+ informació

El 23% del consum elèctric del CoMB provindrà d’energia neta gràcies a la instal·lació de plaques solars a l’edifici

La instal·lació va començar a funcionar abans de Nadal i consta de 200 plaques de 550 wats cadascuna, el que suposa una potència fotovoltaica de tota la planta de 110 kW i una producció anual de 152.561 kWh, l’equivalent al consum mitjà de 43 llars catalanes (segons dades de l’Idescat).

+ informació

El CoMB declara el 2024 any Dr. Jordi Gol Gurina, en commemoració al centenari del naixement de l’emblemàtic metge de família i internista

Gol és reconegut per les seves reformes a l’atenció primària a Catalunya i a la medicina social

+ informació
DESTAQUEM


El CoMB en xifres (2023)

40.355
Col·legiats
21.935
Dones
18.420
Homes
2.353
Persones ateses pel Programa de Protecció Social
48.115
Gestions d’atenció al col·legiat
18.268
Presencials
29.847
Telemàtiques
9.281
Alumnes matriculats en activitats de formació