Acollida i assessorament

El Programa de Protecció Social vol promoure el benestar i la qualitat de vida dels metges i les seves famílies especialment davant de qualsevol contingència que posi en qüestió la seva autonomia personal i familiar derivada de situacions vinculades a problemes de salut i/o socials.

Pretén especialment ajudar a obtenir als metges el màxim benestar i qualitat de vida possibles amb la perspectiva d'encarar la seva darrera etapa professional i la jubilació.

PPS

Destacats

Degut a la pandèmia i seguint les recomanacions de les autoritats competents, el Programa de protecció social us atendrà EXCLUSIVAMENT per les següents vies de comunicació: telèfon, correu electrònic o també per videotrucada (mitjançant telèfon, ordinador o tauleta), per tal de seguir oferint una atenció directa i personalitzada.

Assessorament personalitzat i confidencial per part de treballadores socials del Col·legi amb gran coneixement del col·lectiu mèdic i de les seves necessitats.

Catàleg d’ajuts i prestacions ampli al voltant de 4 eixos: dependència, conciliació, assistència i formació.

Serveis d’alta qualitat amb condicions preferents per als metges col·legiats i els seus familiars.

Activitats formatives i de prevenció que posen èmfasi en aquelles situacions que suposen reptes vitals, socials i professionals.