Nova iniciativa del PPS: tablet Bleta

Un dels grans reptes en aquests temps és aconseguir que la gent gran no se senti exclosa respecte als avanços tecnològics i que a més pugui beneficiar-se dels seus múltiples avantatges que faciliten el seu dia a dia.

Tablet Bleta

*Bleta Solutions, S.L és l’empresa que ha creat i comercialitza la tauleta Bleta.

Bleta: la tablet pensada per a les persones grans

El PPS dins de la seves iniciatives per acostar les noves tecnologies a la gent gran, i en col·laboració amb Bleta Solutions, S.L.,*, vol oferir a col·legiats i familiars que ho requereixin la possibilitat de comprar la tauleta Bleta en condicions molt avantatjoses. La tauleta està dissenyada específicament per a persones grans.

Bleta és una tauleta intuïtiva i fàcil d'utilitzar que redueix la bretxa digital en les persones grans. La missió del projecte és que els més grans puguin utilitzar aquestes tecnologies amb la mateixa facilitat amb què ho fan els més joves i puguin gaudir així de tots els beneficis que ofereixen.

En aquests temps tan difícils, la tauleta Bleta pot ser una eina contra l'aïllament i la soledat, així com un recurs per a informar-se, entretenir-se, comunicar-se i mantenir-se actiu mentalment.

Quins avantatges tenen les tauletes BLETA per la gent gran?

Aquest tipus de dispositius és perfecte ja que els ajuden a estar en contacte amb els familiars així com per a exercitar les seves habilitats cognitives. Entre d’altres, podem esmentar els següents avantatges:

  • El sistema de control tàctil resulta senzill i intuïtiu, permet fer tasques rutinàries com llegir el diari o consultar el correu amb un parell de "clics".
  • Aquests dispositius intel·ligents, pel seu propi sistema operatiu, comporten menys passos per a realitzar les mateixes consultes gràcies a la seva configuració a través d'aplicacions que ens porten directament als continguts que ens interessen.
  • L'ús de tauletes permet l'accés a continguts útils com la realització de tràmits burocràtics, operacions bancàries o compres d'una manera molt còmoda i sense necessitat de donar mil voltes.
  • A través de l'ús de tauletes, qualsevol persona pot gaudir de l'oci que més l’interessi i entretingui: pel·lícules, música, lectura, els seus programes de TV favorits...una eina molt interessant per a persones ja jubilades i amb més temps lliure.
  • Continguts específics. A més de totes les possibilitats d'oci anteriorment esmentades, aquests dispositius posen a la disposició dels usuaris un ampli ventall d'aplicacions que permeten treballar aspectes concrets, com les apps d'entrenament mental o aplicacions que serveixen per a posar recordatoris, com a sistema de localització en cas d'urgència mèdica, etc.

Per més informació sobre la tauleta i sobre com i on comprar-la amb les condicions avantatjoses, posar-se en contacte amb les treballadores socials del PPS.

Per més informació de la tauleta, entrar en aquest enllaç:https://bleta.io.
Aquest enllaç dirigeix fora de l’àmbit i del domini del web del COMB i s’accedeix a l’àmbit i domini del web de Bleta Solutions, SL. Recordar que abans de comprar-la, posar-se en contacte amb les treballadores socials del PPS.