Metges

Carnet col·legial / certificat digital

El carnet col·legial acredita la teva condició de metge col·legiat a la província de Barcelona, i indica la teva especialitat, si la tens registrada.

Incorpora un certificat digital que et proporciona una signatura digital amb validesa legal per emetre receptes electròniques a través del Departament de Salut, accedir i/o signar documents digitals i dur a terme gestions amb el Col·legi i l’administració.

El certificat digital vinculat al carnet col·legial té un cost anual de 7,77€ + IVA. En alguns casos són els centres sanitaris qui gestionen i es fan càrrec del cost dels certificats digitals dels seus professionals. Posa’t en contacte amb la persona responsable del teu centre per més informació.

Carnet col·legial

En cas de furt o robatori pots sol·licitar un duplicat gratuïtament per correu electrònic a col.metges@comb.cat adjuntant la fotocòpia de la denúncia corresponent i una foto mida carnet. En cas de pèrdua, el duplicat té un cost de 7,77 €+ IVA.

Si representes un hospital i/o centre sanitari, pots tramitar i gestionar els certificats digitals dels teus professionals. Posa’t en contacte amb certificats .

Característiques del certificat digital

Identificació. T'acredita com a metge col·legiat i et permet signar receptes electròniques i fer tràmits amb l'administració a títol personal.

Tu decideixes. Pots escollir si el vols tenir actiu o no al teu carnet col·legial.

Mobile. El pots tenir al teu carnet i també al teu telèfon mòbil a través de l’APP del CoMB.

Seguretat. Funciona amb un codi PIN de quatre dígits, i un número PUK de recuperación.

5 anys de validesa. El pots renovar on line per uns altres 5 anys. A partir d’aquí, les següents renovacions hauran de ser presencials al CoMB.

Confiança. Certificat operat per Firmaprofesional

Fotografia recent.

  • Color, centrada, amb el cap descobert i sense ulleres de vidres foscos.
  • Mida: format carnet, no ha de ser superior als 25 mm. ni inferior als 20 mm.
  • Els formats de fitxers admesos són jpg, jpeg, gif o bmp.

Presencial
Unitat d’Atenció al Col·legiat
Demana cita prèvia.

  • Si vols recollir el carnet a alguna de les Delegacions posa’t en contacte amb nosaltres a través de col.metges.
  • Abans de venir, verifica que aquesta gestió no la puguis fer a través de la persona de referencia de recepta electrónica del teu centre de treball.