Juntes Comarcals

Vallès Occidental

 • Dra. Isabel Martínez DiazPresidentaDra. Isabel Martínez Diaz
 • VicepresidentaDra. Montserrat García Cors
 • SecretàriaDra. Laura Llobet Vila
 • VocalsDr. Felix Aliaga Celma
  Dra. Montserrat Bare Mañas
  Dr. Marc Danes Castells
  Dra. Teresa Doñate Cubells
  Dr. Ferran Fillat Goma
  Dr. Rafael Llobet Dalmases
  Dr. Salvador Navarro Soto
  Dra. Elena O'Callaghan Castella
  Dra. Natividad Perallón Solans
  Dr. Jose Sánchez Aldeguer
  Dr. Josep Maria Sans Escolà
  Dra. Mercè Torra Parra
  Dr. Pere Muntal Muns
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

Jornada de la professió mèdica

La Junta Comarcal del Vallès Occidental organitza anualment la jornada de la professió mèdica com a punt de trobada de tots els professionals de la comarca.

L’acte és un reconeixement als metges sèniors que deixen la professió i als metges i metgesses residents que s’incorporen a treballar als centres sanitaris de la comarca.

Durant la jornada de la professió es lliuren els Premis Dr. Joan Costa i Roma i Dr. Josep Maria Plans i Molina, com a reconeixement a la recerca realitzada per metges i metgesses de la comarca en l’àmbit assistencial de l’atenció hospitalària i l’atenció primària.

Jornada de la professió mèdica

Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina Atenció Primària

La Junta Comarcal del Vallès Occidental convoca amb caràcter biennal el Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina, metge sabadellenc que amb el seu treball i dedicació va impulsar un nou model integrat d’atenció primària, social i sanitària.

Es premien els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut, en l’àmbit de l’atenció primària de la comarca.

Edició 2024 - Consulta les bases

Premi Dr. Joan Costa i Roma Atenció Hospitalària

La Junta Comarcal del Vallès Occidental convoca amb caràcter biennal el Premi Joan Costa i Roma, metge sabadellenc especialista en medicina interna, que amb el seu treball i dedicació va esdevenir un referent de l’especialitat, implantant el nou model de gestió sanitària pública integrada de coordinació entre l’assistència primària, l’hospitalària i la sociosanitària.

Es premien els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut, i es dediquin total o parcialment a l’àmbit de l’atenció hospitalària.

Edició 2023 - Consulta les bases