Juntes Comarcals

Vallès Occidental

 • Dra. Montserrat García CorsPresidentaDra. Montserrat García Cors
 • Vicepresidenta 1aDra. Isabel Martínez Diaz
 • Vicepresidenta 2aDra. Montserrat Baré Mañas
 • SecretàriaDra. Elena O'Callaghan Castellà
 • VocalsDr. Feliu Aliaga Celma
  Dra. Rosa Borrallo Almansa
  Dra. Teresa Doñate Cubells
  Dr. Ferran Ferran Vila
  Dr. Ferran Fillat Goma
  Dra. Laura Llobet Vila
  Dr. Daniel Mataró Marsal
  Dr. Salvador Navarro Soto
  Dra. Nati Perallón Solans
  Dr. Josep Sánchez Aldeguer
  Dr. Josep M. Sans Escolà
  Dra. Mercè Torra Parra
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

Jornada de la professió mèdica

La Junta Comarcal del Vallès Occidental organitza anualment la jornada de la professió mèdica com a punt de trobada de tots els professionals de la comarca.

L’acte és un reconeixement als metges sèniors que deixen la professió i als metges i metgesses residents que s’incorporen a treballar als centres sanitaris de la comarca.

Durant la jornada de la professió es lliuren els Premis Dr. Joan Costa i Roma i Dr. Josep Maria Plans i Molina, com a reconeixement a la recerca realitzada per metges i metgesses de la comarca en l’àmbit assistencial de l’atenció hospitalària i l’atenció primària.

Jornada de la professió mèdica

Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina Atenció Primària

La Junta Comarcal del Vallès Occidental convoca amb caràcter biennal el Premi Dr. Josep Maria Plans i Molina, metge sabadellenc que amb el seu treball i dedicació va impulsar un nou model integrat d’atenció primària, social i sanitària.

Es premien els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut, en l’àmbit de l’atenció primària de la comarca.

Edició 2020 - Consulta les bases

Premi Dr. Joan Costa i Roma Atenció Hospitalària

La Junta Comarcal del Vallès Occidental convoca amb caràcter biennal el Premi Joan Costa i Roma, metge sabadellenc especialista en medicina interna, que amb el seu treball i dedicació va esdevenir un referent de l’especialitat, implantant el nou model de gestió sanitària pública integrada de coordinació entre l’assistència primària, l’hospitalària i la sociosanitària.

Es premien els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut, i es dediquin total o parcialment a l’àmbit de l’atenció hospitalària.

Edició 2021- Consulta les bases