Juntes Comarcals

Maresme

  • Dr. Pedro Antonio ToránPresidentDr. Pedro Antonio Torán Montserrat
  • VicepresidentaDra. Magdalena Bundó Vidiella
  • SecretàriaDra. Susana Curós Torres
  • VocalsDr. Javier Fernández Fernández
    Dr. Josep Marinel·lo Roura
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

Jornada de Recerca Sanitària del Maresme

La Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) i la Junta Comarcal del Maresme del CoMB organitzen cada any la Jornada de Recerca Sanitària del Maresme.

L’acte té com a objectiu donar a conèixer als professionals de la salut els treballs de recerca que s’han realitzat en els últims dos anys en centres de la comarca del Maresme i també reforçar els lligams entre professionals de la salut.

Durant aquesta jornada de recerca es fa la cloenda del curs acadèmic de la Filial del Maresme l’Acadèmia i es lliuren les Beques per a recerca en atenció primària i per a recerca en atenció hospitalària i sociosanitària.

Jornada de recerca del Maresme

Beca Gonçal Calvo i Queraltó per a la recerca en atenció primària

La Filial del Maresme de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, la Vocalia del Maresme de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), i la Junta Comarcal del Maresme del CoMB convoquen aquesta ajuda per a la recerca en atenció primària en memòria de la trajectòria professional de Gonçal Calvo i Queraltó que va ser metge d’Argentona.

Consulta les bases

Beca per a la recerca en atenció hospitalària i sociosanitària

La Filial del Maresme de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, la Junta Comarcal del Maresme del CoMB, el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) i la Corporació de Salut Maresme i la Selva (CSMS), convoquen aquesta beca a la recerca en atenció hospitalària o sociosanitària per a tots els professionals que treballin en centres del Maresme.

Consulta les bases

PREMI: “Col·legi de Metges de Barcelona”

A la millor publicació presentada per titulats en Ciències de la Salut, per col·legiats al CoMB que siguin membres de la Filial del Maresme de l’Acadèmia.

A la millor Tesi Doctoral presentada en els Cursos Acadèmics 2018-2020, per col·legiats al CoMB que siguin membres de la Filial del Maresme de l’Acadèmia.

Consulta les bases