Juntes Comarcals

Maresme

 • Dr. Pedro Antonio ToránPresidentDr. Pedro Antonio Torán Monserrat
 • VocalsDr. Jordi Almirall Pujol
  Dr. Ramon Boixeda Viu
  Dra. Susana Curós Torres
  Dra. Eva Leceaga Gaztambide
  Dr. Juan Jose Montero Alia
  Dra. Maria Mar Rodriguez Álvarez
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

Jornada de Recerca Sanitària del Maresme

La Filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) i la Junta Comarcal del Maresme del CoMB organitzen cada any la Jornada de Recerca Sanitària del Maresme.

L’acte té com a objectiu donar a conèixer als professionals de la salut els treballs de recerca que s’han realitzat en els últims dos anys en centres de la comarca del Maresme i també reforçar els lligams entre professionals de la salut.

Durant aquesta jornada de recerca es fa la cloenda del curs acadèmic de la Filial del Maresme l’Acadèmia i es lliuren les Beques per a recerca en atenció primària i per a recerca en atenció hospitalària i sociosanitària.

Jornada de recerca del Maresme

Beca Gonçal Calvo i Queraltó per a la recerca en atenció primària

La Filial del Maresme de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, la Vocalia del Maresme de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), i la Junta Comarcal del Maresme del CoMB convoquen aquesta ajuda per a la recerca en atenció primària en memòria de la trajectòria professional de Gonçal Calvo i Queraltó que va ser metge d’Argentona.

Consulta les bases

Beca per a la recerca en atenció hospitalària i sociosanitària

La Filial del Maresme de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, la Junta Comarcal del Maresme del CoMB, el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) i la Corporació de Salut Maresme i la Selva (CSMS), convoquen aquesta beca a la recerca en atenció hospitalària o sociosanitària per a tots els professionals que treballin en centres del Maresme.

Consulta les bases

PREMI: “Col·legi de Metges de Barcelona”

A la millor publicació presentada per titulats en Ciències de la Salut, per col·legiats al CoMB que siguin membres de la Filial del Maresme de l’Acadèmia.

A la millor Tesi Doctoral presentada en els Cursos Acadèmics 2018-2020, per col·legiats al CoMB que siguin membres de la Filial del Maresme de l’Acadèmia.

Consulta les bases
Consulta les bases de la Filial del Maresme de L'Acadèmia