Juntes Comarcals

Osona

  • Dra. Ana Maria Ribas CasalsPresidentaDra. Anna Maria Ribas Casals
  • VicepresidentaDra. M. Àngels Casals Font
  • SecretàriaDra. Susanna Vilaseca
  • VocalsDra. Anna Albó Poqui
    Dr. Josep Viñolas Alberch
    Dra. Gracia Ferrer Codinachs
    Dra. Lidia Aulet Molist
    Dra. Anna Perez Garcia
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià

La Junta Comarcal d’Osona organitza anualment la Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, patrons de la professió mèdica, amb diferents activitats tant professionals com de lleure.

L’acte central de la Festivitat és la jornada acadèmica, un acte que ha esdevingut el punt de trobada dels professionals de la comarca i on es lliuren els Premis Sanitat Osona en les seves diferents categories.

La jornada és també un reconeixement als metges sèniors i als metges joves que s’incorporen a treballar als centres sanitaris de la comarca, i compta cada any amb un conferenciant de prestigi.

Les activitats de la Festivitat són la missa en sufragi de tots els metges difunts a Vic i activitats esportives i de lleure com la Caminada del Dia Mundial del Cor, un recorregut de 5 km, entre la Plaça Major de Vic i el municipi de Malla.

Festivitat de Sant Cosme i Sant Damià

Premis Sanitat Osona

La Junta Comarcal d’Osona convoca anualment els Premis Sanitat Osona amb l’objectiu de promoure la recerca sanitària a la comarca.

Es premien els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut a la comarca d’Osona.

Amb aquests Premis es pretén revertir en una millora dels resultats de salut de la població, amb especial èmfasi en la millora de l’efectivitat i eficiència.

Els premis consten de 4 categories:

  • Treballs inèdits
  • Treballs publicats
  • Treballs de recerca sobre el càncer
  • Borsa de formació per a residents

Podran optar-hi tots els metges i metgesses col·legiats al CoMB, que visquin i/o treballin a la comarca d’Osona.

Edició 2024 - Consulta les bases
 Premis Sanitat Osona