Juntes Comarcals

Anoia

  • Dra. Elisenda Florensa ClaramuntPresidentaDra. Elisenda Florensa Claramunt
  • VicepresidentaDra. Anna Llenas Martínez
  • SecretàriaDra. Montserrat Vilarrubias Calaf
  • VocalsDra. Carmina Bascompte Jorba
    Dra. Angelina Marcela Aumala Aguilera
    Dra.Carlota Llorach Andrés
Vols contactar amb la Junta Comarcal?
Contacte

La Nit de la Professió

La Nit de la Professió és la trobada anual dels professionals de la salut de l’Anoia i està organitzada per la filial de l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, la Junta Comarcal de l’Anoia del CoMB, i les delegacions comarcals del Col·legi d’Infermeres i Infermers, el Col·legi de Farmacèutics, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

L’acte és un espai de diàleg entre els professionals de la comarca. Durant la vetllada es fa un reconeixement a la trajectòria d’aquells professionals que deixen de treballar, però també als professionals que s’incorporen als centres sanitaris de la comarca. A més, amb l’objectiu de donar un impuls a la recerca sanitària a la comarca, es lliuren també la Beca i el Premi “Nit de la Professió”.

Nit de la Professió

Premi Nit de la Professió 2022

Es premien aquells treballs de recerca en l’àmbit de la salut desenvolupats a la comarca de l’Anoia. Els treballs podran ser inèdits, publicats o acceptats per a publicar, i/o presentats en qualsevol esdeveniment científic al període dels dos anys previs a la data del premi. En el cas d’estar publicat caldrà comunicar-ne la referència

Poden participar en aquesta convocatòria els professionals de la salut que desenvolupin la seva tasca professional a la comarca de l’Anoia, ja sigui de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 7 de setembre de 2022.

Consulta les bases
Premi Nit de la Professió 2022 Anoia

Beca Nit de la Professió 2022

La beca dona suport a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències de la salut desenvolupat a la comarca de l’Anoia. L’objectiu de la convocatòria és col·laborar al desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l’Anoia, entorn de projectes relacionats amb la seva tasca professional duta a terme a aquesta comarca.

Només poden optar a aquesta beca els professionals de la salut que desenvolupin la seva tasca professional a la comarca de l’Anoia, sigui de forma individual o bé col·lectiva formant un equip de treball.

El termini de presentació dels projectes finalitzarà el 7 d’octubre de 2022. El projecte s’ha de dur a terme en el període comprès entre l’1 d’octubre de 2022 i el 10 de setembre de 2024.

Consulta les bases
Beca Nit de la Professió