Juntes Comarcals

Anoia

  • Dra. Elisenda Florensa ClaramuntPresidentaDra. Elisenda Florensa Claramunt
  • SecretàriaDra. Carmina Bascompte Jorba
  • VocalsDr. Xavier Cantero Gómez
    Dra. Mireia Serrano Manzano
    Dra. Montserrat Vilarrubias Calaf
Vols contactar amb la junta comarcal
Contacte

La Nit de la Professió

La Nit de la professió és la trobada anual dels professionals de la salut de l’Anoia i està organitzada per la filial de l’Anoia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, la junta comarcal de l’Anoia del CoMB, i les delegacions comarcals del Col·legi d’Infermeres i Infermers, el Col·legi de Farmacèutics, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.

L’acte és un espai de diàleg entre els professionals de la comarca. Durant la vetllada es fa un reconeixement a la trajectòria d’aquells professionals que deixen de treballar però també als professionals que s’incorporen als centres sanitaris de la comarca. A més, amb l’objectiu de donar un impuls a la recerca sanitària a la comarca, es lliuren també la Beca i el Premi “Nit de la Professió”.

Nit de la Professió

Premi

La Junta Comarcal de l’Anoia convocarà properament un premi de recerca per a tots aquells metges i metgesses que realitzin la seva tasca assistencial en qualsevol àmbit de l’atenció sanitària i que visquin o treballin a la comarca de l’Anoia.