Alta col·legiació

Nova incorporació: Llicenciats/des o Graduats/des de l'estat espanyol

Documentació necessària:
  • Títol de Llicenciat/da o Graduat/da. En cas que no tinguis aquest títol pots presentar un certificat (original i fotocòpia) de la universitat corresponent que acrediti que has finalitzat els teus estudis de medicina i que has abonat els drets del títol. També, si el teu títol de llicenciat/da és de fa més d'un any cal que portis un informe de vida laboral expedit per la Tresoreria de la Seguretat Social.
  • D.N.I. (original i fotocòpia).
  • Una fotografia tipus carnet.
  • Documentació acreditativa de domicili particular, professional i de correspondència. És imprescindible que el domicili professional estigui ubicat a la província de Barcelona. Has de designar també quin dels domicilis declarats vols que aparegui en el Registre públic de metges.
  • Si procedeixes d'un altre col·legi de l'Estat Espanyol, necessitaràs un certificat d’aquest que acrediti que no et trobes ni inhabilitat ni suspès per a l’exercici de la professió mèdica. Aquest certificat caduca als tres mesos de la data d’expedició.
  • Domiciliació bancària: és imprescindible domiciliar el pagament dels rebuts que es derivin de la col·legiació. Descobreix els avantatges del Compte MED1 de BBVA, de contractació exclusiva a l'oficina de la 2a planta de l'edifici del Col·legi de Metges, així com a les delegacions de Lleida, Manresa, Sabadell, Tarragona, Terrassa i Vic.
  • En el moment de la col·legiació caldrà fer efectiva la quota d'entrada i l'import corresponent a la part proporcional del trimestre en curs (quota col·legial i Responsabilitat Civil, si s'escau). Preferentment, el pagament s'ha de fer amb targeta de crèdit.

Vies de tramitació

Important: Aquesta comunicació de dades telemàtica inclou la major part de les dades que es demanen per formalitzar presencialment i oficialment la sol·licitud de col·legiació, i té la finalitat d'orientar-te sobre les dades necessàries per col·legiar-te, i facilitar el tràmit de col·legiació presencial.

La comunicació no permet l'inici de l'activitat professional ni tampoc constitueix l'inici del tràmit de col·legiació que només es considerarà iniciat amb la compareixença presencial i aportació de tota la documentació requerida.

Important: Recorda portar tota la documentació original necessària segons el tipus d'incorporació i que l’alta de col·legiació s’iniciarà amb el tràmit presencial.


Consulta de l'estat del tràmit

Pots consultar l'estat de la teva sol·licitud on line.

Ens pots trobar a...

E-mail:Tel:
93 567 88 88


Atenció al públic:
Dll a Dj de 8.00 a 18.00
Dv de 8.00 a 15.00
Agost: Dl a Dv de 8.00 a 15.00


Més informació

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web