Beques i premis

El CoMB vol ajudar a difondre aquest espai d'informació sobre beques i premis dins de l'àmbit de la medicina, la investigació biomèdica i altres.

Podràs informar-te a través d'aquest apartat de les bases de convocatòria, i dels requisits i les dotacions per a cada cas concret.


IV Premi Josep Manuel da Pena

La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Aceba (UDACEBA) de Barcelona fa pública la convocatòria del IV Premi Josep Manuel da Pena per a treballs de recerca elaborats per residents de Medicina d’Atenció Familiar i Comunitària de qualsevol Unitat Docent d’arreu de l’Estat Espanyol.

Poden presentar-se residents en actiu inclosos els que hagin finalitzat la residència l’any 2016. El treballs podran ser elaborats de forma individual o conjunta per diversos residents i hauran de versar sobre qualsevol dimensió o nivells d’actuació de la Medicina de Família centrant el seu contingut en l’àmbit de l’Atenció Primària.

Data límit de presentació: 30/06/2017

Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica

La Fundació Lilly convoca els Premis Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2017, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la Biomedicina i les Ciències de la Salut a Espanya, i mantinguin una activitat de reconegut nivell científic.

Data límit de presentació: 15/02/2017

Ens pots trobar a...

E-mail:


Tel
:
93 567 88 57

Atenció al públic
:
Dll a Dv de 8.00 a 15.00
Dm i Dj de 16.00 a 17.30

Localització
:
1a planta
Ascensors A i B

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web