Innovació i emprenedoria

L’Àrea d’innovació i emprenedoria del CoMB és una iniciativa que fomenta  la innovació en l’àmbit de la salut, estimula l’emprenedoria en el sector mèdic i promou la col·laboració i el networking entre professionals de l’ecosistema.

Els seus principals objectius són:

Fomentar la inversió llavor en startups del sector salut amb els Fòrums d’Inversió Healthcare, un punt de trobada de referència entre inversors i emprenedors dins de l’àmbit sanitari.

Incrementar i consolidar que els metges/esses s’involucrin en projectes innovadors amb programes adreçats als professionals clínics.

Promoure la interacció entre agents de l’ecosistema innovació en salut col·laborant amb entitats de referència i establint aliances estratègiques.

Assessorament sobre emprenedoria/innovació dirigit a projectes pre-empresarials i startups.

Xarxa d’Assessors Mèdics

La Xarxa d’Assessors Mèdics és un projecte impulsat per l’Àrea d’Innovació i Emprenedoria del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), que té com a objectiu aglutinar metges de diferents especialitats i backgrounds professionals que vulguin col·laborar activament en projectes innovadors o startups del sector salut, aportant la seva expertesa.

Més informació per a metges   Més informació per a empreses

 

XAM
34è Fòrum d’Inversió Healthcare

34è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona (edició presencial i online)

30 d'octubre de 2024 a les 16.30 hores.

El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, creat el 2009, és un punt de trobada de referència entre els emprenedors i els inversors del sector sanitari.

Més informació
1r Fòrum d’Inversió en Salut TRICOL·LEGIAL

1r Fòrum d’Inversió en Salut TRICOL·LEGIAL

13 de juny de 2024 – Col·legi de Metges de Barcelona

Més informació
Ready4Growth

Ready4Investment

22 de novembre 2023 – Col·legi de Metges de Barcelona

Més informació
33è Fòrum d’Inversió Healthcare

33è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona (edició presencial i online)

25 d'octubre de 2023 a les 16.30 hores.

El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, creat el 2009 i amb dues edicions anuals, és un punt de trobada de referència entre els emprenedors i els inversors del sector sanitari.

Més informació
Fòrum d’Inversió E-Health

4rt Fòrum d’Inversió E-Health

17 de maig de 2023 - Health Revolution Congress (Llotja de Mar, Barcelona)

El Fòrum d’Inversió E-Health és un espai únic i específic per a la inversió en salut digital. Enguany, l’esdeveniment co-organitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), ESADE BAN, Biocat, Barcelona Activa, EIT Health i Barcelona Health Hub (BHH) celebrarà la 4ta edició, la qual posarà el focus en eines de suport a la decisió clínica.

Més informació
32è Fòrum d’Inversió Healthcare

32è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona (edició presencial i online)

29 de març de 2023 a les 16.30 hores.

El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, creat el 2009 i amb dues edicions anuals, és un punt de trobada de referència entre els emprenedors i els inversors del sector sanitari.

Més informació

Col·laboracions

Imatge

Col·laboració entre el CoMB i el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya

Després de l’acord de col·laboració prèviament signat al 2023 amb el Col·legi d’Economistes, el CoMB, a través de l’Àrea d’Innovació i Emprenedoria, signa un nou conveni amb el Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya amb l’objectiu de recolzar i impulsar l'emprenedoria en l’àmbit de la salut i generar més oportunitats en aquest ecosistema.

Més informació
Imatge

Col·laboració entre el CoMB i el Col·legi d’Economistes de Catalunya

El CoMB (Àrea d’Innovació i Emprenedoria) i el Col·legi d’Economistes de Catalunya (xarxa de business angels EconomistesBAN) han signat un conveni de col·laboració per recolzar i impulsar l'emprenedoria en l’àmbit de la salut i generar més oportunitats en aquest ecosistema.

Més informació