Salut Pública

Vacunació COVID-19 metges en exercici

Us informem que amb data 31/03 ha finalitzat el termini per sol·licitar la inclusió en el formulari de vacunació COVID-19 per als metges en exercici dels sectors públic i privat.

COVID-19

Darreres novetats

Tercera dosi vacunació COVID-19:
Informació sobre l'administració de la 3a dosi de la vacuna contra la COVID-19 per als metges i metgesses en exercici en el sector privat

Tots els col·legiats i col·legiades que vau accedir a la vacunació contra la COVID-19 a través del canal habilitat pel CoMB, heu de saber que estem en contacte amb la Secretaria General de Salut Pública per tal que ens informin sobre com s'articularà el procés per rebre la dosi addicional de la vacuna. 

Tan aviat com tinguem aquesta informació us la farem arribar. 

Accedir a la notícia

Segona dosi vacunació COVID-19

En relació a tots els metges i metgesses que han rebut la primera dosi de la vacuna de la COVID-19, el Departament de Salut, el CatSalut, i l’Agència Catalana de Salut Pública ens comuniquen que els centres vacunadors els contactaran directament a través del mateix canal que s’ha emprat per contactar-los per a la primera dosi. Pel que fa al termini previst per avisar-vos per a l’administració de la segona dosi:

  • En el cas de Pfizer/BioNTech per a la segona dosi han d’haver transcorregut almenys 21 dies.
  • En el cas de Moderna/Lonza han d’haver transcorregut almenys 28 dies.
  • En el cas de Oxford/AstraZeneca el interval recomanat per la segona dosi es de 12 setmanes.

Més informació en relació a la campanya de vacunació a canalsalut.gencat.cat

Vacuna treballadors de centres medicina privada

Segons la informació del Departament de Salut, els treballadors del sistema sanitari privat no col·legiats accediran a la vacunació mitjançant ticketing (podran escollir cita i centre vacunador segons preferències dins d’unes opcions).

Segons els criteris vigents en data d’avui els treballadors menors de 55 anys amb poc risc d’exposició, rebran la vacuna ASTRA ZENECA; i aquells que tinguin un major risc d’exposició, o siguin majors de 55 anys, rebran la vacuna de PZIFER o MODERNA. (No disposem d’un calendari precís al respecte).

ACTUALITZACIÓ - Informació per als metges i metgesses que han sol·licitat la vacunació COVID-19 (11 de febrer)

Accedir a la notícia

ACTUALITZACIÓ - Dades dels treballadors dels centres sanitaris de l’àmbit privat de Catalunya per al llistat de la campanya de vacunació COVID-19 (11 de febrer)

Accedir a la notícia

Informació per als metges i metgesses que han sol·licitat la vacunació COVID-19 (8 de febrer)

Accedir a la notícia

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya col·labora amb les autoritats sanitàries per facilitar l’accés a la vacunació COVID-19 a tots els metges en exercici dels sectors públic i privat (15 de gener)

Accedir a la notícia

Dades dels treballadors dels centres sanitaris de l'àmbit privat de Catalunya per al llistat de la campanya de vacunació COVID-19 (9 de febrer)

Accedir a la notícia

Vacunació COVID-19 metges jubilats (19 de gener)

Accedir a la notícia