Notícies

viales COVID19

ACTUALITZACIÓ - Informació per als metges i metgesses que han sol·licitat la vacunació COVID-19

Tots els metges i metgesses que presteu serveis assistencials al sector privat i que ens heu facilitat les vostres dades per accedir a la vacunació COVID-19 heu de saber que: 

  • Les dades que en el seu dia ens vàreu fer arribar a través del formulari ja han estat enviades i estan sent gestionades per part de l’Administració i el centre vacunador.
  • Està previst que sigui directament el centre vacunador qui us contacti (centre hospitalari / centre d’Atenció Primària).
  • És imprescindible que confirmeu que heu rebut la cita. Donada la complexitat de la gestió de la vacuna, us preguem que respecteu l’hora i lloc que us han assignat.
  • Recordem que els centres vacunadors han estat assignats segons el codi postal. 
  • Aquests centres de vacunació gestionen les vacunes de Pfizer / Moderna.

Així, si el lliurament  de vacunes per part del govern central segueix el ritme d’aquesta darrera setmana, la previsió és que la vacunació s’iniciï entre les setmanes del 15 o 22 de febrer, segons el centre vacunador. De nou, l’Administració ens confirma el compromís d’haver vacunat al personal sanitari abans del 30 de març.

Pel que fa als professionals i treballadors dels centres sanitaris que no disposin de col·legi professional, teniu la informació en aquest enllaç.