Campanya de donacions

#ElCoMBActua Campanya de donacions davant la crisi sanitària COVID-19

El CoMB en col·laboració amb la Fundació Angel Soler Daniel està duent a terme una campanya de donacions adreçada a particulars i empreses per fer front a la pandèmia que estem patint. L’objectiu d’aquesta iniciativa és proveir de material de protecció als professionals sanitaris, adquirir tests de diagnòstic, i equipaments mèdics.

Vols fer un donació econòmica?

Si voleu fer una aportació econòmica, ho podeu fer a aquest número de compte (ES66 0182 4383 9002 0185 8057) de la Fundació Angel Soler Daniel indicant el vostre nom, cognoms i NIF. Per poder fer-vos arribar el corresponent justificant de la vostra donació, un cop feta la transferència, envieu-nos un correu electrònic amb les vostres dades de contacte.

Vols donar material mèdic homologat?

Si disposeu de material sanitari o equipament de protecció (mascaretes, bates impermeables, guants, ulleres, etc.)

Si disposeu de recursos per produir material sanitari, especialment equipaments de protecció: Escriviu-nos al correu donaciocovid19@comb.cat o truqueu-nos al telèfon 935 678 700

El teu centre necessita material?

Si el teu centre necessita material com equipaments de protecció indidivuals, pulsioxímetres, termòmetre d’infrarojos... o tàblets i mòbils perquè els pacients puguin connectar amb els seus familiars, posa’t en contacte amb nosaltres a través del 935 678 700 o donaciocovid19@comb.cat i explica’ns la teva necessitat.

Intentarem atendre-la en la mesura de les nostres possibilitats.

On arriba #ElCoMBActua?

El CoMB ha posat a disposició tota la seva estructura i treballa amb una xarxa de més 300 voluntaris per fer arribar a centres sanitaris, sociosanitaris i residències els recursos que necessiten. Fins el moment s’ha donat resposta a prop de 400 centres de gairebé 80 municipis.

 

Aquests són els resultats:

 

 

#ElCoMBActua

 

Treballem en col·laboració amb

FUNDACIÓ ANGEL SOLER DANIEL 3dLab Hospital Universitari Parc Taulí de SabadellOmplim els Magatzems Covid WariorsDerecho a conectarse

Macaretes per tothom

 

Col·laboradors en la iniciàtiva d'impressió de peces 3D per construir respiradors:

col·laboradors

 

Volem donar les gràcies als que ens han fet donacions de material i a algunes entitats que han organitzat campanyes per ajudar-nos econòmicament

DonantsTatuadores y Artistas contra el COVID19 - Equipo de colaboradores solidarios de del Grup Freixenet - Associació de Solidaritat i  Ajuda Veïnal (ASAV)

La campanya #ElCoMBActua és possible gràcies a les aportacions econòmiques de més de 1.300 particulars

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web