Esperonats per la bona resposta en les dues anteriors edicions de Medijocs, us convoquem a aquesta tercera amb el convenciment que sereu molts més els que participareu en alguna de les proves programades, ja sigui perquè habitualment feu esport o perquè esteu disposats a aprofitar l'ocasió que us presenta el COMB per practicar-ne sota la premisa FER ESPORT ÉS FER SALUT, i així contribuir a transmetre des del col·lectiu mèdic els valors essencials de la pràctica de l'esport.

Dins de cada modalitat esportiva observareu els canvis que hem introduït. Alguns podran fer referència a un canvi de seu, a ajustos en els reglaments o a la precisió de la distància a córrer, però sempre amb la finalitat de facilitar al màxim la vostra participació.

Us animem, doncs, a inscriure-us en alguna de les proves esportives.

El Comitè Organitzador de Medijocs 2007.Precedents:


Jocs Panamericans per a Metges Esportistes
Jocs Mèdics Mundials
Campionat del món de Futbol per Metges
Medijocs 2005
Medijocs 2006


Objectius:

1.

Transmetre a la societat els valors de l’esport.

2.

Reeditar l’organització d’uns jocs per part del COMB que permetin reunir tots els col·legiats que practiquen esport habitualment, donant-li caràcter d’oficialitat amb el “3r Simposi sobre Salut, Medicina i Esport” com a cloenda.

3.

Identificar els metges que practiquen esports de forma continuada.Esports proposats:

-

Futbol 11

-

Cursa Atlètica

-

Pàdel

-

Tennis

-

BTT InterhospitalàriaModalitat de la Competició:

Enguany les competicions de Tennis i Pàdel es duran a terme en una única setmana. La competició de futbol es manté amb el sistema de lligueta i Final a 4.


Modalitats de Participació i Reglaments:


1. Amb caràcter general, sempre que hi hagi prou nombre de participants (metges col·legiats), regiran les normatives federatives i modalitats corresponents a cada esport.
-
Futbol 11.
-

Tennis: individuals  i dobles masculí i femení.

-

Pàdel: masculí i femení.

-
Cursa de 8 Km: cursa per adults i cursa infantil (d'1 Km) on podran participar també familiars i amics de metges i treballadors del COMB i de la sanitat en general.
-
BTT Interhospitalària.
2.

El reglament de l’esport en qüestió serà el corresponent vigent per cada federació, amb les adaptacions que el Comitè Organitzador consideri incloure en cada modalitat.Organitzador:

1.

El COMB serà l’organitzador dels jocs. Aquest any cada modalitat se celebra en unes instal·lacions especialitzades, les quals tindran cura de donar el suport necessari per a l’òptima realització de les mateixes. Per a les curses es comptarà amb els membres que ja les han organitzat els anys anteriors.

2.

Es designarà un Comitè dels Jocs per part del COMB.

3.

Per motius organitzatius, les places per la pràctica dels diferents esports són limitades.

4.

L’estructura dels jocs és similar a altres esdeveniments d’aquesta categoria: publicitat prèvia, acte d’obertura, acte de cloenda i simposi acadèmic.

5.

Es comptarà amb la col·laboració de les diferents federacions i amb esportistes o ex esportistes d’elit per als actes de caràcter social i esportiu.

6.

Suport del Departament de Salut i la Secretaria General d’Esports.

7.

Celebració dels Jocs: de l’abril fins el maig de 2007.

8.

Utilització del web col·legial per informació, convocatòries, resultats, etc.

9.

L'organització ha previst una assegurança individual per als participants.Fer esport amb seguretat:

Us recordem que per la pràctica segura de l'activitat física cal un estat òptim de salut i complir els requisits mínims de l'esport a realitzar.


Acte Acadèmic:


3r Simposi sobre Salut, Medicina i Esport.
Al final d'aquest acte es procedirÓ al lliurament de trofeus als vencedors.Activitats acreditades per Delegació del Consell Català de Formació Mèdica Continuada i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.

Presentació
Comitès
Calendari
Competicions
Futbol 11
Cursa Atlètica
Pàdel
Tennis
BTT Interhospitalària
Resultats finals
Programa Acadèmic
Premis Medijocs 07
Sorteigs Medijocs 07
Digue'ns la teva
millor marca i CV
Inscripcions
Entitats
Col·laboradores
Medijocs 05
Medijocs 06
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització
11/05/2007