Notícies

La delegació del CoMB a Manresa estrena nova seu

La delegació del CoMB a Manresa estrena nova seu

La delegació del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) s’ha traslladat una nova seu situada al número 2-8 del carrer de Divina Pastora de Manresa, molt a prop de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa (Althaia Xarxa Assistencial), de la Clínica Sant Josep, de Sant Andreu Salut i dels quatre Centres d’Atenció Primària de la ciutat.  

El nou espai, que va entrar en funcionament a finals de març, es va inaugurar el dijous 4 d’abril amb la presència del president del CoMB, Jaume Padrós, la presidenta de la Junta comarcal del Bages del CoMB, Encarna Sanchez, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, a banda de representants del CATSALUT de la Catalunya Central, i dels principals proveïdors sanitaris de la Catalunya Central (Althaia, ICS Catalunya Central i Sant Andreu Salut).

Des dels seus orígens, la raó de ser de la delegació ha estat apropar els serveis col·legials, representar els metges de la comarca del Bages i la seva zona d’influència i oferir un espai de trobada als professionals. Amb el nou emplaçament, el CoMB vol millorar el suport i l'assessorament als col·legiats, amb espais més amplis i funcionals, alhora que acollidors. La nova ubicació ha permès, a més, ampliar els serveis del CoMB a la delegació i apostar per un model d'atenció més personalitzat i centrat en el col·legiat. També s’han incorporat els serveis d'assegurances de la corredoria Medicorasse, els serveis bancaris de Med1, i els serveis fiscals i laborals de Mediconsulting, totes societats del Grup Med.

Tot i el canvi d’emplaçament, la delegació del Bages manté els seus canals de comunicació habituals de telèfon (93 874 27 51) i correu electrònic (manresa@comb.cat).