Presentació

Benvinguts a la Secció MIR i metges joves del COMB,

 La residència és un període difícil i de molts canvies en poc temps; les guàrdies, les rotacions, la sobrecàrrega assistencial, l’actualització mèdica continuada... Tot això afecta el nostre dia a dia, i en definitiva a la nostra formació.

 Gràcies a un grup de residents, fa alguns anys es va crear la Secció MIR en el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Una agrupació que representa a tots els residents de Barcelona davant les institucions, organitzacions professionals i organismes nacionals.

 La Secció pretén fer de pont entre el nostre col·lectiu i el COMB, i així participar en els diferents fòrums de discussió on sigui rellevant la nostra participació. Volem que sens tingui en consideració en totes les decisions que ens afectin en l’actualitat i en les projeccions de futur del nostre sistema sanitari. Nosaltres som qui millor sabem el que ocorre en el dia a dia de la nostra residència i els que treballarem durant els pròxims 30-40 anys en aquest sistema sanitari.

 Si ho desitges, ens agradaria que participares en les nostres activitats, i t’uneixes a nosaltres si estàs interessat/da en la representació de residents. Sabem que per a això, el primer pas és posar a la teva disposició tota la informació que puguis necessitar. Per això, si tens qualsevol pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de les adreces mail que es detallen en aquest web. Recordeu que la Secció som tots.

 

Secció MIR del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona


Actualitza les teves dades al servei d'Ocupació

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web