Política de qualitat

Des del Programa de Protecció Social, apostem pel compromís per la qualitat com un dels pilars de la nostra entitat, promovent el benestar i la qualitat de vida dels metges i dels seus familiars propers i oferint solucions personalitzades davant qualsevol situació derivada de problemes, de salut o socials, que no permetin portar una vida amb autonomia.

Apostem decididament per l'atenció de qualitat que es defineix a la norma UNE-EN ISO 9001: 2008, ens comprometem a desenvolupar els procediments i criteris establerts en aquesta norma amb la finalitat de poder oferir i prestar serveis de qualitat, centrats en la satisfacció de la població CoMB (membres col·legiats i els seus familiars).

La nostra política de qualitat es basa en els principis següents:

  • Millorar la qualitat de vida dels metges col·legiats i les seves famílies, donant un servei de qualitat. Tots els nostres compromisos van encaminats a comprendre i detectar les necessitats  particulars actuals dels nostres metges i les seves famílies, i promoure la seva autonomia personal.
  • Promoure que les persones se sentin segures, garantint a tot moment el respecte a la intimitat i a la confidencialitat de les seves dades.
  • Treballar amb un equip de professionals especialitzats i amb experiència, que ofereixen un assessorament personalitzat i que sempre recomanen l'opció més adequada en cada cas. Per poder dur-ho a terme, ens basem en l'aprenentatge continu, la comunicació i el treball en equip.
  • Conèixer la informació sobre la xarxa de recursos públics i privats més adequats per als nostres metges i les seves famílies.
  • Aconseguir la identificació i el compromís de tots els membres de l'organització amb una política de qualitat de l'empresa i desenvolupant una gestió de qualitat participativa que aprofiti les capacitats de tot el personal.
  • Implementar la millora contínua com a prioritat de gestió de la qualitat dels nostres processos.
  • Conèixer i complir tots els requisits legals i reglamentaris aplicats a la nostra activitat.

Aquesta política és de compliment obligat per a tot el personal i serà revisada periòdicament per l'alta direcció.

Barcelona, 6 de setembre de 2016
Sr. Antoni Calvo. Direcció.

 

Envia'ns la teva consultaEns pots trobar a...

E-mail:


Treballadores socials:
Hores concertades


Tel
:
93 567 88 94 (directe)
93 567 88 88

Fax:
93 567 88 93

Atenció al públic:
Dll a dv matí de 8.30 a 14.30
Dll a dj tarda: hores concertades

Agost, tardes tancat


Localització:
1a planta
Ascensors A i B

 

 

El Programa de Protecció Social és una iniciativa gestionada per Medinankeia

 

Certificat de qualitat ISO 9001:2015 - Sistemes de Gestió de la Qualitat

 

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web