Mediconcert

Mediconcert

 

Metges músics per la cooperació

 

Arriba la 4a edició de Mediconcert! Dijous 7 de juny ens trobarem a la Sala Luz de Gas de Barcelona per gaudir d’una nit de música i solidaritat. Com ja sabeu, Mediconcert és un concert benèfic per recollir fons en benefici de les Beques Bada i en el qual participen grups de música que compten amb algun metge entre els seus integrants.

Si encara no teniu la vostra entrada, no espereu més! I si no podeu venir a Mediconcert, però igualment voleu fer la vostra aportació, teniu l’opció de fer el donatiu de Fila 0:

Compra la teva entrada

 

 

 

CARTELL

 

Ja els tenim aquí! Aquestes són les bandes que composen el cartell de Mediconcert.

 

Any de creació: 2015
Estil musical: Pop rock
Ciutat: Barcelona

4tasec

Som una banda de Rock formada amb la pretensió de divertir i divertir-nos. El grup es va crear l’any 2014, però coincidint amb la incorporació d’un nou bateria el 2017, es va canviar el nom a l’actual  4tasec.

Tenim un repertori  a base de versions de temes de Rock dels anys 60s cap endavant.  Sempre busquem  temes molt coneguts a fi de connectar amb el públic. Tot aquell que ens escolta ha de sentir la necessitat de començar a seguir el ritme i moure el cos.

 

Components:

Vicenç Barrau – Baix
Màrius Ortiz - Bateria
Jordi Reboul - Guitarra
Josep Vallet (Col·legiat 25.394) – Guitarra

 

 

Any de creació: 2004
Estil musical: Pop rock
Ciutat: Barcelona

D.O.

Som una banda de rock amb Denominació d'Origen Vallès. Consolidada al 2004, basa el seu repertori en temes propis que conjuguen diferents estils (rock, pop, alternatiu, progressiu). L'any 2006 grava la seva primera maqueta i resulta guanyador del concurs Sona-UB al 2006 i segon classificat del premi Carles Sabaté d'Andorra al 2008. Al 2011 edita el disc Halloween in San Francisco, que inclou cançons en català i en anglès. El darrer projecte del grup va coincidir amb una remodelació de la banda, culminant amb el llançament del darrer disc que porta per nom Smoking Room, al desembre del 2015.

 

Components:

Ferran Cardona – Guitarra
Andreu Gabarros (Col·legiat 28.264) – Teclats i veu
Jordi Gabarros – Bateria
Alvaro Raigon – Baix electric
Jordi Zacares – Veu i guitarra

 

 

Any de creació: 2011
Estil musical: Smooth music
Ciutat: Barcelona

d-ContraBand

Som un grup musical de smooth music que fa versions de temes de tots els temps de blues, soul, pop, indie, etc, amb un toc molt personal.

El grup es composa de tres membres: una guitarra, un baix, i una veu amb la col·laboració ocasional d’un caixó, que es el fill del guitarra.

Vam començar a tocar fa uns 7 o 8 anys i hem participat a les festes de Gràcia, als Eo! de Nunart i en diferents bars musicals com el Continental, el Mirador del Palau i Espai Rubiralta, així com en festes particulars.

 

Components:

Elvira Bisbe (Col·legiada 24.281) – veu
Gemma Lorenz – Baix i cors
Lars Serra – percussió
Lluís Serra - guitarra
Amb la col·laboració especial de l'excel·lent guitarrista xilè Giancarlo Scevola

 

 

Edicions anteriors

 

 

Entitats Col·laboradores:
Col·legi Oficial de Metges de Barcelona           Barcelona Activa
COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web