Orquestra Ars Medica

Ars Medica és una orquestra de cambra de músics no professionals, principalment metges i altres professionals procedents de l'àrea de la salut. La seva finalitat és gaudir, i fer gaudir, interpretant música amb el millor nivell possible.

Quan el repertori i l'ocasió ho requereixen, l'orquestra Ars Medica incorpora instrumentistes de fusta, metall o percussió. També miren d'equilibrar el repertori amb solistes convidats o col·laborant amb diverses entitats corals.

Les orquestres de metges existeixen a molts països, especialment a Alemanya (encara que no sempre tots els seus components són metges). L'Orquestra Ars Medica, l'única de metges existent a Espanya, s'ha enriquit, igual que altres orquestres europees, amb membres d'altres professions.

Cal destacar que l'orquestra Ars Medica és una associació sense ànim de lucre i els instrumentistes que en formen part actuen sense cap interès econòmic.

Ars Medica

Uneix-te a l'orquestra

T'animes a tocar a l'orquestra? Voldríem fer una crida a tots els metges i metgesses i als seus familiars que tinguin aficions musicals per participar en l'Orquestra fundada l'any 1985.

L'Orquestra Ars Medica assaja tots els dimecres, de 20 a 22 h, a l'edifici del COMB al passeig de la Bonanova, 47 de Barcelona.

Si hi estàs interessat, posa't en contacte al 93 567 88 60 o a orquestra