Quaderns de la Bona Praxi

Quaderns de La Bona Praxi és una publicació periòdica del COMB editada des de 1991 pel Centre d'Estudis Col·legials i caracteritzada per ser: una guia de pràctica clínica que fomenta la bona praxi i la prevenció de riscos professionals, una acció de Formació Continuada que promou el desenvolupament professional dels metges d'acord amb l'esperada protecció dels ciutadans, una eina de l'àmbit medicolegal que protegeix alhora el ciutadà i el professional de la medicina.

L'edició en paper deixa d'editar-se gratuïtament i només s'imprimirà una edició limitada per aquells interessats en continuar la col·lecció en paper i per entitats. L'edició online continua sent accessible per a la seva consulta al web. El cost per exemplar és de 15€ (IVA inclòs) pels col·legiats al COMB, COMG, COMT o COMLL i de 20€ per altres interessats. Per més informació pot enviar un correu electrònic a l'adreça . Subscriu-te clicant aquí.

Darreres publicacions
Darreres publicacions en anglès

*Els Quaderns 30, 31, 32 i 33 també estan disponibles en castellà

Totes les publicacions


*Els Quaderns 30, 31, 32 i 33 també estan disponibles en castellà

Aquests Quaderns s'han publicat en format paper i enviat gratuïtament als col·legiats, de forma ininterrompuda des de 1991 fins 2011. Donades les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies, així com el cost que suposa una edició en paper i la seva tramesa per a més de 35.000 col·legiats de Catalunya i en un context de crisi econòmica, a partir del número 30, els Quaderns segueixen editant-se i enviant-se com un servei gratuït al col·legiat, però amb una nova modalitat.

La novetat és que, a més d’estar disponibles a la pàgina web, a partir d'ara tots els col·legiats del COMB rebran els QBP de forma electrònica a través del seu correu electrònic.

 

 


COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web