La carne y la pared

La carne y la pared

Autor: Sr. Àlex Marín Canals

Ediciones el Transbordador
149 pàgines, rústica. També hi ha versió electrònica
ISBN: 978-84-949991-5-4
14€
Correu de l’autor: alexmarincanals@gmail.com

Descarregar fragment
Es tracta d’una novel·la de terror teixida amb elements que formen part de la conflictivitat social actual, ben coneguts, que doten de credibilitat el relat minuciós de l’autor.

L’obra s’inicia amb una presentació de caire biogràfic i l’argument es desgrana al llarg de vint-i-cinc notes, que esdevenen capítols breus. Des d’una perspectiva literària, des de la primera pàgina són evidents el domini dels mots, de la sintaxi, dels recursos lingüístics i de la tècnica narrativa, que no fan del text un treball de difícil lectura sinó al contrari, car la narració transcorre fluida i lleugera com un mans rierol.

Clouen la novel·la les pàgines d’un postfaci escrit per David Eloy Rodríguez, autor resident a Sevilla, amb una trajectòria literària d’interès, que en breus anotacions parla d’Àlex Marín, del seu llibre i dels conceptes que el transcendeixen.

En conclusió, una obra ben recomanable no només pels que busquen bones novel·les per llegir, sinó també pels que valoren el domini de la tècnica literària.
Àlex Marín i Canals

Àlex Marín i Canals (Barcelona, 1986) és escriptor, màster en literatura comparada i teòric literari. Marit de la Dra. Nadia Espejo Herrera, resident d’Anatomia Patològica. Ha estat professor de literatura catalana i espanyola a la Universitat de Borgonya (2014 – 2017). Col·laborador de diverses editorials, ha escrit la novel·la (“La noche de los cascabeles”, 2017), diversos contes en revistes i antologies internacionals des del 2013, i articles de recerca en literatura espanyola actual en revistes especialitzades. Gran lector i tertulià, el domini de la llengua i dels seus recursos d’expressió, així com la seva joventut, permeten augurar-li un gran futur.