Barnarracions. Historias de una estación y tres Barrios

Barnarracions. Historias de una estación y tres Barrios

Autor: J. Bonàs, P. Equisoain, J.L. Guerrero, F. Lana i altres

Editorial Letrame G.E. 2018
147 pàgines. Narrativa. Rústica
ISBN: 978-84-17704-43-8
13€
Correu d’un autor (Dr. Fernando Lana): 25018@parcdesalutmar.cat

Descarregar fragment
Aquesta obra de relats breus l’explica la mateixa portada del llibre. Signada per set autors d’àmbits ben diferents a la cerca de l’ànima de la Barcelona urbana més tradicional; estructuren les narracions entorn de l’Estació de França, la Barceloneta, el Barri Gòtic i el del Raval.

Els autors, amb estils ben diferents i emprant de forma alternativa la llengua catalana i la castellana, agrupen els relats en blocs de set en cadascun d’aquests escenaris, llevat del sis que dediquen al Raval. La introducció també hi és en les dues llengües. La complexitat literària resultant té com a nexe la voluntat inequívoca d’escriure i de descriure, de narrar la diversitat amb senzillesa i bon estil.

Els relats ens immergeixen en moments i situacions variades i sovint vinculen l’imaginari a fets reals.

Aquesta obra col·lectiva –coral en diuen ara- és de lectura fàcil degut a la brevetat de les Barna-narracions i la seva diversitat sorprenent, un autèntic divertimento que satisferà molts lectors.
Fernando Lana Moliner

Fernando Lana Moliner neix a Castelló de la Plana l’any 1959. Es llicencia en Medicina a la Universitat de la Laguna (Tenerife) el 1883 i es doctora a la d’Alcalà d’Henares el 1990. Especialista en Psiquiatria des de l’any 1987, exerceix de psiquiatre i psicoterapeuta. Director del programa sobre TLP i del màster en trastorn mental greu (UB), també és professor associat de psiquiatria (UAB). Col·legiat al CoMB el 1999. Ha desenvolupat la seva activitat professional a Madrid i més recentment a Barcelona, al Centre Emili Mira – Parc de Salut Mar. Format a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, aquesta no és la primera obra en què participa. D’entre els autors de la que ara presentem, ell ha estat qui ens l’ha fet arribar.