Avantatges i descomptes

Oci i Cultura

Simon Coll

Xocolates i Cacaus Simón Coll

Experiències a la Sala de Tast i l’Obrador

Simón Coll Xocolaters és una empresa familiar elaboradora de xocolata de la fava de cacau a la rajola des de 1840 ubicats a Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona). Des del bell mig del Penedès és des d’on continuen escrivint la seva historia, una historia que actualment segueix amb la sisena generació familiar al capdavant del negoci. 

Us ofereix un seguit d’experiències i activitats, amb un descompte com a col·legiats, per gaudir, aprendre i emocionar-nos amb el món del cacau i la xocolata.

Visites guiades a l’Espai Xocolata Simón Coll. Tarifa especial per adults de 4,50 €*. El centre de visites de la fàbrica on podreu descobrir, tastar, tocar i gaudir de la xocolata Simón Coll acompanyats dels seus guies, t’explicaran aquestes i d’altres curiositats i faran que la visita sigui amena i molt participativa per a tots els públics. En la teva visita gaudiràs de: 

- L'espai audiovisual 180º : Un muntatge audiovisual de pantalles panoràmiques espectaculars, et transportaràs a una plantació de cacau per conèixer el procés de transformació de la matèria primera de les pinyes i les faves, com ens arriben a la fàbrica i com les transformem en xocolata.

- L’antic obrador Simón Coll, amb les seves màquines antigues reals, prendrà vida per ensenyar-te com ha evolucionat el procés de fabricació tradicional de la xocolata des dels seus inicis fins avui. A través d’un muntatge visual, aquestes màquines es posaran en marxa i interactuaran amb mestres xocolaters que ens mostraran com es treballava fa més de 100 anys a la fàbrica.

- Una línia de producció actual: Els bombons són una de les nostres especialitats. Vols veure com els fem? A través d’unes finestres veuràs part de la fàbrica actual on diàriament elaborem els nostres productes. És una de les linies de fabricació de Simón Coll i, alhora, també és l’àrea experimental on fem les fabricacions de nous productes i desenvolupem noves textures i sabors. 

- El tast de xocolata:Posem a prova els teus sentits. Tindràs l’oportunitat de degustar la xocolata tal com surt de la línia de producció i t’ensenyarem a degustar-la de manera òptima. Una sensació que només podràs viure si véns a la fàbrica de xocolata Simón Coll.

- La botiga de l'Espai Xocolata La botiga de l’Espai Xocolata és una experiència única en si mateixa on hi podràs trobar tota la  gamma de productes Simón Coll, descobrir novetats que encara no estan al mercat i podràs degustar algunes de les nostres especialitats que trobaràs en els diferents punts de degustació repartits per la botiga.

Experiències a la Sala de Tast i l’Obrador de Cacaus Aromàtics: 10% de descompte*.  Un espai on viure experiències vivencials, sensorials i immersives en el món del cacau d’una forma personalitzada i amb grups reduïts.

- Cacaus Aromàtics, Viatge als Orígens: Una experiència on viatjarem als orígens del cacau, elaborarem la nostra pròpia xocolata i descobrirem el món dels cacaus aromàtics, aprenent a tastar i identificar els diferents aromes  de cacaus escollits d’arreu del món.

*Tots els descomptes s’aplicaran sobre el preu de tarifa al titular beneficiari i fins a un màxim de 1 acompanyant. No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.


Cal identificar-se presentant:
 (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)


Per més informació: 
Simón Coll Xocolaters
www.simoncoll.com
Fes la teva reserva a visita@simoncoll.com o al Tel 938 911 095

Localitza un avantatge: