Avantatges i descomptes

Oci i Cultura

Human Bodies

Human Bodies

ANATOMIA DE LA VIDA Exposició d'anatomia adequada per a totes les edats

HUMAN BODIES és molt més que una exposició o una classe d'anatomia adequada per a totes les edats. HUMAN BODIES suposa una experiència realment inoblidable, un apassionant viatge a través de l'interior del cos humà que permet conèixer el que la pell amaga i, al mateix temps, gaudir de l'espectacle de la vida com mai abans.

Des del desenvolupament humà al sistema nerviós, passant per la concepció d'un nou ésser o, entre d'altres, la digestió. Per fi, els secrets de l'organisme humà fins ara esconcidos a l'ull humà es revelen al públic en aquesta exposició que presenta al CC Arenas de Barcelona més de 150 òrgans i 12 cossos humans reals preservats mitjançant les més avançades tècniques científiques de plastinació.

Exposició per temps limitat a Barcelona, al Centre Comercial Les Arenes.

Ofereix: 

Aplicació d'un 20% de descompte sobre la tarifa general.  Es podrà adquirir les entrades per internet a través d'un codi de descompte COMBHB a la pàgina web www.humanbodies.eu

El descompte serà vàlid per a les visites de dimarts a diumenge. Els dilluns no s'aplicarà ja que és el dia del visitant i la tarifa ja és reduïda. No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

HUMAN BODIES www.humanbodies.eu
hbodies@clorian.com
Tel: 936 28 26 66
Centre Comercial les Arenes:
Gran Via de les Corts Catalanes, 373 – 385; 08015 Barcelona

 

Mesures Covid-19

- Nou horari: de 10 a 20.00 hores, de dilluns a diumenge.

- Desallotjament de la sala: 21:00 hores.

- Slots: cada trenta minuts.

- Aforament reduït: tan sols 45 persones a l'hora.

- Audioguia: davant la impossibilitat de lliurar-la físicament, com fèiem fins ara, ara la facilitem gratuïtament a través d'un codi QR en l'accés a l'exposició. Per això és important recalcar als clients que per poder usar-la és imprescindible disposar del seu propi mòbil amb bateria per escoltar-la durant uns 60-75 minuts, així com disposar dels seus propis auriculars.

- Política de compra flexible: Oferim la màxima flexibilitat en la teva compra. Si per la raó que sigui decideixes canviar la data de la teva visita, gestionarem el canvi per a qualsevol altra data amb la mateixa tarifa i sense càrrecs addicionals. I si, finalment, no pots venir a Human Bodies, et retornarem l'import de l'entrada. Tan sols caldrà que ens els comuniquis per correu electrònic a cambios@humanbodies.eu amb un mínim de 24 h d'antelació a el dia de la teva visita, dins del nostre horari d'oficina (de dilluns a dijous de 9 a 18 h, divendres de 9 a 14 h).

- Mesures d'higiene: Ús obligatori de màscara facial i gel higienitzant, increment de la freqüència de neteja de les nostres sales, control de temperatura dels nostres empleats, que disposa de material unipersonal de protecció, etc. Aquí podreu veure tots els detalls: https://humanbodies.eu/protocolo-de-seguridad/

- Grups: acceptem grups en l'horari d'obertura, encara que abans de realitzar la reserva necessitem que se'ns contacti per confirmar que aquest no coincidiria amb un altre en el mateix horari, ja que de moment hem limitat l'accés d'1 únic grup per slot , perquè aquests gaudeixin de la major tranquil·litat durant la seva visita i no coincideixi amb altres grups ni a l'entrada ni a la sortida de l'exposició.

 

 

 

Localitza un avantatge: