Avantatges i descomptes

Nens

Amb mimo

Amb Mimo

Roba per nadó i nens.

Amb Mimo arriba a Barcelona de la mà de la Maria, que amb l'experiència d'haver treballat durant molts anys a la que va ser fins a 2010 una de les millors botigues de roba de nadó de la ciutat comtal, vol agafar el relleu d'aquesta, per convertir-se en referent d'aquest tipus d'articles per a nadó.

A Amb Mimo volem fer de l'exclusivitat, la qualitat i el bon tracte amb el client la nostra senya d'identitat i reflectir amb el nostre esforç i il·lusió que ens agrada fer el que fem. Perquè el més important per nosaltres és que els nostres clients quedin satisfets i que pensin en Amb Mimo cada cop que arribi un moment tan especial com un naixement o per acompanyar-los en els primers anys dels seus nadons.

Sabem què important és l'arribada al món d'un nadó, i la dedicació i l'amor que les famílies posen en escollir les seves primeres peces de roba o el primer embolcall que l’acariciarà. Per això per a nosaltres és molt emocionant preparar cadascuna de les canastretes. Perquè aquesta és la nostra filosofia, vestir "amb mimo" des del primer dia els nostres petits prínceps i princeses.

 

Ofereix: 

15% de descompte en la venda dels seus productes. No serà acumulable a altres ofertes o promocions existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)

- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
AMB MIMO
www.ambmimo.com
info@ambmimo.com

C/ Arimón, 1 Barcelona
Tel. 93 253 06 17

Localitza un avantatge: