Avantatges i descomptes

Hotels

Hotel Villa Paulita

Hotel Villa Paulita

Hotel amb encant a Puigcerdà.

Villa Paulita és un hotel amb encant situat al centre de Puigcerdà. Limita amb el llac, envoltat de l'arbrat parc Schierbeck, formant un insuperable recés de bellesa i tranquil·litat.
El complex consta de tres edificis independents, units en perfecta harmonia per un magnífic jardí: la històrica vila noucentista, qualificada com a protegida i totalment restaurada; l'edifici Volart, de nova construcció, amb accés directe als jardins, i el restaurant gastronòmic l'Estany en el qual es pot degustar la millor cuina de la Cerdanya, amb vistes úniques del llac.
El bonic i agradable Spa, univers d'elements naturals per a la relaxació i el despertar dels sentits, complementa les possibilitats de relaxació en tan idíl·lic entorn. Un excepcional conjunt de luxe i comoditats, amb una privilegiada situació, al centre de la capital de la Cerdanya.

Ofereix:
- 5% de descompte en la tarifa oficial del seu web sempre que la reserva s’efectuï a través de Mediviatges.
- Copa de cava i trufes de benvinguda.
- Accés total a l’SPA.
- 15% de descompte en la carta de massatges.

És imprescindible la reserva a través de Mediviatges per obtenir el descompte.


Per a més informació i reserves:
Mediviatges
Passeig de la Bonanova, 47 Barcelona
Tel.: 93 567 88 05
mediviatges@med.es
www.med.esMEDIVIATGES, S.A.U; NIF A-61443917; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 30161, foli 16, Inscripció 1ª, Full B-166.754. Registre RTC: GC 000789

Localitza un avantatge: