Avantatges i descomptes

Formació Personal

UB - Escola d’Idiomes Moderns

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta) 

UB - Escola d’Idiomes Moderns

T’ofereix preus reduïts en els cursos d’idiomes. Apunta-t’hi!

Aprèn idiomes sense sortir de la universitat. L’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona organitza cursos d’anglès, alemany, francès, italià, xinés i japonès, en diversos formats i nivells:

Cursos presencials: Quatre hores a la setmana. Poden ser anuals, quadrimestrals o intensius.

Cursos  semipresencials: Dues hores  a la setmana de classes presencials. Poden ser anuals, quadrimestrals o intensius. Aquesta modalitat combina un 50 % de curs presencial amb un 50 % de treball autònom, estudia quan vulguis i on vulguis.

Cursos per videoconferència: Quatre hores a la setmana de classes, dues per videoconferència i dues per a treball autònom . Poden ser anuals, quadrimestrals o intensius. Aquests cursos  combinen un 50 % de curs presencial amb un 50 % de treball autònom: estudia quan vulguis i on vulguis.

Cursos en línia: Estudia al teu ritme amb el suport d’un tutor.

Cursos sènior: Per a persones de més de cinquanta-cinc anys. Fins a deu nivells d’anglès i tres de francès en un curs que consta d’una classe presencial de dues hores a la setmana durant un trimestre, sense exàmens i en grups reduïts.

Cursos de preparació i avaluació per obtenir els títols FCE i CAE de Cambridge. Aquests cursos es fan en modalitat presencial o per videoconferència. 

Els cursos s’organitzen en horaris de matí i de tarda, de dilluns a dissabte. Les classes es fan als diferents campus de la Universitat de Barcelona i a Badalona. Comptem amb un equip docent de professors nadius altament qualificats i amb molts anys d’experiència. 

Molts dels nostres cursos permeten accedir a certificats de nivell reconeguts per la Generalitat de Catalunya.

Consulta l’oferta de cursos i matricula't directament al web de l'EIM. 

Com aconseguir l’avantatge?

Per gaudir de l’oferta, només has d’acreditar que formes part del Col·legi de Metges de Barcelona. Presenta el carnet de col·legiat en el moment de fer la matrícula presencial o escull l’opció «membre UB» en la matrícula en línia.

Per a més informacó:
Escola Idiomes Moderns
www.eim.ub.edu/ca/cursos-idiomes/

Casa Jeroni Granell
Gran Via de les Corts Catalanes, 582,
08007 Barcelona
Tel. 934 035 344

Centre Cultural El Carme 
Francesc Layret, 78-82
08911 Badalona
Tel. 933 890 483

Localitza un avantatge: