Consultori i empresa

KR Medicine

KR Medicine

Editorial mèdica professional. Edició i publicació de llibres i tesis.

KR medicine

Recursos editorials tant tècnics com humans a disposició dels metges i col·laboradors del COMB per ajudar-los a editar el seu llibre, tesi o qualsevol altre producte editorial. 

Ens assegurem de tractar amb respecte i responsabilitat cada obra que rebem, posant a disposició de l'autor tots els instruments necessaris per a aconseguir l'èxit de la publicació.

Està considerant editar el seu llibre o tesis?

Contacti amb KR medicine i comenti les necessitats del projecte: objectiu, característiques, format paper o digital... Des d’una unitat fins a 100.000 exemplars.

Pressupost Online a l’instant

Si ho desitja, entri a la nostra web per obtenir el seu Pressupost Online a l’instant. 

Dissenyarem i editarem la seva obra professionalment. Analitzarem la seva obra en profunditat i l’acompanyarem en tots els passos fins a la publicació.

Conservarà els drets d'autor i obtindrà el registre legal de l’obra. A més serà lliure de distribuir l’obra a través de KR medicine o pels mitjans que consideri.

Serveis editorials: 

Revisió lingüística, ortotipogràfica i d'estil - Disseny i maquetació a mida - Edició impresa i en ebook - Gestió ISBN i dipòsit legal - Més de 8000 il·lustracions mèdiques - Editors metges professionals - Traducció mèdica especialitzada

Així mateix, oferim serveis de distribució, màrqueting i comunicació online per tal d’aconseguir difusió i posicionament a internet. També ens podem fer càrrec d’organitzar la presentació de la seva obra.

Ofereix:

15 % de descompte inicial respecte a les tarifes habituals. Aquest descompte no serà acumulable a d’altres ofertes o promocions.

 

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants CoMB (Sol·licitud Carnet) 
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

 

Per a més informació:
KRMEDICINE
Berlín, 78 Entl. 2a Barcelona
Tel. 931 427 614
info@krmedicine.com
www.krmedicine.com

Localitza un avantatge: