Avantatges i descomptes

Esports i Benestar

Pilar Domínguez

Institut Pilar Domínguez

Reequilibració postural, biomecànica corporal i cinestèsia

Creadors del Mètode Pilar Domínguez i líders en exercici terapèutic amb barra, únics amb resultats científics demostrables.

El Mètode Pilar Domínguez afavoreix des de fa més de 45 anys la correcció i la consciència postural. És un mètode propi que, a través de l'exercici físic, utilitza el moviment amb finalitat terapèutica.

El Mètode Pilar Domínguez es practica en els seus centres i és un referent en l’exercici terapèutic i la col·locació postural, que permet cuidar de la salut i la forma física. Consisteix en una combinació d'exercicis controlats i supervisats per tècnics qualificats i capacitats consistents en estiraments músculo-tendinosos, tonificació muscular i relaxació, destinats a prevenir i corregir les conseqüències perjudicials d'una  col·locació postural inadequada.

Els programes de l'Institut Pilar Domínguez augmenten la consciència corporal i la intel·ligència postural: propiocepció per respondre amb més eficàcia a l’equilibri i al temps de reacció davant situacions determinades, augmenten l'elasticitat, la flexibilitat, la capacitat d’estirament muscular, i el grau de mobilitat articular, atenuen els dolors musculars i augmenten la força. El mètode també promou la relaxació, disminuint l’estrès, i l’equilibri mental.

En definitiva, el Mètode Pilar Domínguez proporciona la tècnica bàsica per integrar, i organitzar el moviment del cos, en  la nostra activitat quotidiana, laboral i esportiva, a més de contribuir al benestar global, ajudar a la pèrdua de pes i prevenir els mals d’esquena.

Als centres ofereixen sessions per a la pràctica del Mètode, i de fisioteràpia, així com una avaluació física i el seguiment de l'evolució per part d'un fisioterapeuta col·legiat.

Els centres Pilar Domínguez compten amb un professorat format i expert en l’ensenyament del mètode.

Ofereix dues modalitats d’inscripció:

- Opció Inicial: 3+1 mesos gratis. Per a aquesta opció es necessari realitzar el pagament de 3 mesos per avançat i el 4t mesés gratuït. Aquest pack té un preu de 199 € (IVA inclòs).

- Opció Fidelització: 7+2 mesos gratis. Amb la inscripció a aquesta quota, pagant 7 mesos per adelantat hi ha dos mesos de regal. Aquest pack té un preu de 450 € (IVA inclòs).

No serà acumulable a altres promocions i únicament serà aplicable un cop per persona.

Per a més informació:
Centre Pilar Domínguez Muntaner
Muntaner 326 - 08021 Barcelona
Tel. 93 414 28 60
info@centropilardominguez.com

Centre Pilar Domínguez Manel Girona
Passeig Manel Girona, 51 - 08034 Barcelona
Tel. 93 205 26 62
info2@centropilardominguez.com

www.institutopilardominguez.com

Localitza un avantatge: