Avantatges i descomptes

Esports i Benestar

d

Clubs de fitness DiR

Quota mensual accés a TOTS els clubs 57,41 € iva inclòs

Els Clubs DiR volen apropar els beneficis del fitness oferint totes les facilitats i avantatges per posar-se en forma. Aquests avantatge és vàlid per triar entre 20 clubs, 19 a Barcelona i 1 a Sant Cugat**.

Al DiR hi trobarà més de 3.000 sessions setmanals (Aeròbic, Body Pump, TBC, Ioga, Pilates, Zumba...) i les màquines musculars i cardiovasculars més innovadores. La millor opció de fitness a Barcelona i Sant Cugat.

Per cortesia de DiR, els socis gaudeixen gratuïtament de gel de bany, assecadors de cabell i banyador, bàscula, premsa, fonts d'aigua a les sales de fitness, àrees Wi-Fi... Posem al seu abast totes les facilitats i comoditats perquè posi la seva vida en forma. 

Ofereix:
- Aplicació d’una quota fixe mensual de 57,41 € iva inclòs .  2€ Gestió de Serveis no inclòs.  Descomptes addicionals pel pagament avançat. 
Accés a tots els clubs en horari complet.
- Tovallola inclosa (si el centre disposa d’aquest servei)
- Servei de piscina i zona d’aigües
- 50% de descompte en la matrícula
- 20% de descompte en els abonaments de pàdel 
- Fins un 20% de descompte addicional en la modalitat de pagament avançat

- Vàlid també per parella de col·legiat abonat (caldrà acreditar-se com a beneficiari aportant: llibre de família, padró o certificat de parella de fet).

Els Col·legiats que ja estiguin donats d’alta al Club Dir podran canviar de modalitat amb el pagament de 10 € amb previ avís de 20 dies.

No serà acumulable a altres promocions o ofertes existents.


Imprescindible identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

**Centres DIR inclosos: Diagonal DiR /DiR Castillejos /Sant Cugat DiR /DiR Club Hispà /DiR Maragall /DiR Campus /Tuset DiR /DiR Gràcia / DiR Avda. Madrid / DiR Claris /DiR Claret /DiR Tarragona /Tres Torres DiR /Up&Down DiR /BDiR Alcúdia / BDiR Calvet /BDiR Lesseps /BDiR Mallorca /BDiR Lluria /BDiR Granados/ Up&Down DiR

Per a més informació:
Clubs de fitness DiR
Tel 93 242 80 09
infoalta@dir.cat / dircorporate@dir.cat
www.dir.cat

Localitza un avantatge: