Avantatges i descomptes

Espectacles

Teatre del Raval

LA MORT I LA DONZELLA
Del 19/4/2023 al 31/05/2023

Sinopsi

La mort i la donzella és una història que pot passar a qualsevol país que hagi patit una dictadura, instaurada per la força de les armes i el terror. Es tracta d’una crua reflexió que posa en qüestió els mètodes repressius de les dictadures i treu a la llum les ferides d’un passat que no s’oblida i que sempre torna.  Una obra sobre la tortura, els abusos i les barbaritats que els  homes poden fer quan tenen el poder absolut i irracional. Un text emocionant i captivador que ens farà participar d’una crua realitat: el patiment d’una dona que es vexada i torturada per les seves idees. Aquesta és la peça de teatre iberoamericana més representada a tot el món, amb gran èxit de públic i crítica.

Teatre del Raval

Descompte en espectacles. Consulta cartellera actualitzada

El Teatre del Raval neix amb esperit combatent i de servei, amb una alta exigència artística. Al confeccionar la programació valoraren el rigor en el treball i en la investigació de l’espectacle, més que la seva possible comercialització. Els seus objectius són: reflexionar i fer que l’espectador reflexioni. Donem prioritat als projectes compromesos, en els que s’utilitza el llenguatge i l’expressió com a eina de denuncia social, des de totes les disciplines i manifestacions de les arts escèniques. Mantenen la capacitat per a fusionar tradició, innovació i noves tecnologies de la comunicació.

Ofereix:
20% de descompte per a la compra de l’entrada del titular i del seu acompanyant.
Les localitats s’hauran d’adquirir a la taquilla del teatre. Es podrà realitzar la reserva de les localitats trucant per telèfon al número 93 443 38 19.

Oferta no acumulable a altres descomptes o promocions.

 

Consulta la cartellera del Teatre del Raval.

 

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)

- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)


Per a més informació:
TEATRE DEL RAVAL
C/ Sant Antoni Abat, 12
08001 Barcelona
Tel.: 93 443 38 19
www.teatredelraval.com

Localitza un avantatge: