Avantatges i descomptes

Consultori i empresa

a

Ofereix:

30% web www.purifiermd.es amb el Codi de descompte COMB15. No serà acumulable a Altres promocions o ofertes existents.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents) 

 

Per a més informació:

PurifierMD
soporte@purifiermd.com
www.purifiermd.es

Purificador purifiermd

Elimina Virus amb morfologia similar a la del Covid-19

Wellis, el purificador d'purifiermd.es és un dispositiu patentat i avalat per la Universitat de Barcelona amb tecnologia innovadora que purifica i desinfecta l'aire i les superfícies d'espais tancats de 50m².

Wellis elimina Virus amb morfologia similar a la del Covid-19, com ara el RSV *.

La tecnologia del purificador expandeix radicals de hidroxils (OH), que són substàncies completament naturals i envolten les cèl·lules dels bacteris i virus (inclosos els de morfologia similar a la SARS-CoV-2, causant de la Covid-19) i els converteixen en H2O (aigua). A causa del seu sistema de purificació natural, d'entre tots els sistemes de purificació, el sistema OH és l'únic que és totalment inofensiu per a les persones. Per això, el purificador és idoni per protegir sistemes immunes febles com a gent gran, nadons i persones malaltes. És perfecte per potenciar l'aire pur en farmàcies, centres mèdics, hospitals, residències, escoles, etc.

Wellis disposa de patent i de nombrosos certificats que garanteixen la seva eficiència i eficàcia com el CE de la Unió Europea, el de la Universitat de Barcelona, la TÜV alemanya i d'altres certificats d'estudis de laboratori. A més, dels certificats, el purificador és de baix consum energètic (només necessita un cartutx cada tres mesos), de fàcil manteniment i de fàcil transport per la seva mida de (W) 220mm x (D) 150mm x (H) 370mm i pes de 1'9kg.

* Testat amb una eficiència d'entre el 92% i el 99% depenent de les condicions d'humitat relativa.

Localitza un avantatge: