Notícies

El CoMB i la Fundació Àngel Soler Daniel lliuren material sanitari i equipament de protecció als centres sanitaris d’Igualada i de la Conca d’Òdena

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha enviat aquest matí a l’Ajuntament d’Igualada un camió amb material sanitari i d’higiene, per tal que sigui distribuït a diferents centres sanitaris, sociosanitaris i residencials d’aquest municipi i de la resta dels que formen part de la zona confinada a la Conca d’Òdena a causa de l’emergència sanitària causada per la COVID-19. 

L’enviament constava de material divers (mascaretes, ulleres i pantalles de protecció, bates, monos, polaines, gorros, termòmetres, etc), així com també de gel hidroalcohòlic i de 20.000 litres d’aigua embotellada que serviran per aprovisionar l’hospital de campanya instal·lat al Poliesportiu de Les Comes d’Igualada.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, i la presidenta de la Junta Comarcal de l'Anoia del CoMB, Elisena Floresta

La presidenta de la Junta Comarcal del l’Anoia del CoMB, Elisenda Florensa, ha fet lliurament del material, que ha estat adquirit gràcies al suport de particulars, entitats i empreses que han col·laborat amb les seves aportacions amb la campanya endegada fa dues setmanes pel CoMB i la Fundació Àngel Soler Daniel. Aquesta campanya té l’objectiu de fer arribar amb la màxima rapidesa possible material sanitari als centres sanitaris, especialment als que puguin tenir més dificultats per aconseguir-ne. De fet, ja s’ha fet arribar material divers a diverses residències i centres de persones dependents.

El CoMB i la Fundació Àngel Soler Daniel agraeixen la resposta de totes les persones que estan col·laborant amb aquesta iniciativa i continuen treballant per fer arribar més material als centres sanitaris i residencials.

 

Més informació