21è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018

 

4 d'abril de 2018 - 17.00 hores - Col·legi de Metges de Barcelona

21è Fòrum d'Inversió

Sala d'actes del CoMB - Passeig de la Bonanova 47, Barcelona

El Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona és un punt de trobada entre emprenedors i inversors del sector. Es poden presentar tot tipus d’empreses amb projectes de Biotecnologia, Medical devices, Serveis sanitaris i Tecnologies de la Informació relacionades amb la salut, i inversors interessats en el sector.

Des de 2009 aquesta jornada ha servit de trampolí a gairebé 200 empreses després d’un procés de selecció en que s’han estudiat uns 600 projectes.

Coorganitzen: Col·legi de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat

Adreçat a:

 

Informació i dades d'interès per als emprenedors

1. El termini de presentació de projectes finalitza el 14 de març.

2. Per presentar un projecte, cal registrar l'empresa a la plataforma. És important completar tots els camps de manera precisa i sintètica. La pàgina que es genera amb aquesta informació és el document més important per despertar l'interès dels inversors assistents a l'acte.

3. És indispensable enviar un correu a entrepreneurship@alumni.esade.edu notificant la candidatura de la seva empresa. No n'hi ha prou amb el registre online.

4. Participar en el Fòrum d'Inversió implica acceptar les bases de participació a ESADE BAN. Cal descarregar-les, signar ambdues pàgines i incloure-les com a document adjunt a la plataforma.

Les quatre entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes que estarà format per membres de les entitats organitzadores. Es reunirà el dimecres 21 de març de 2018 i determinarà, mitjançant votació, els vuit millors projectes entre els presentats en temps i forma.

El 21è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018 se celebrarà el 4 d'abril a les 17.00 hores a la Sala d'actes del Col·legi de Metges de Barcelona. Si vens en cotxe, informa't de les tarifes especials a l'aparcament Dr. Roig i Raventós. Demana el teu val de descompte al mostrador de registre.

 

Vols presentar un projecte? Emplena aquest formulari.

Vols confirmar la teva assistència? Fes-ho aquí.


Entitats promotores:

COMBBarcelona ActivaESADE-BANBioRegio de Catalunya

 

Entitats Col·laboradores:

Hospital Clínic de BarcelonaHospital Sant Joan de DéuHospital Parc TaulícampusVH
HealthequityRivayGarciaCataloniaBioGrup MEDMeditecnologiaHealth Tech Cluster

Amb el suport de:

Ajuntament de Barcelona

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web