20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017

 

30 de novembre de 2017 - 16.30 hores - Col·legi de Metges de Barcelona

18è Fòrum d'Inversió

Sala d'actes del CoMB - Passeig de la Bonanova 47, Barcelona

El 30 de novembre arriba el 20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona. Per celebrar-ho, hem preparat una jornada especial. A més de l'habitual ronda de presentacions, s'inclourà una taula rodona amb experts internacionals del sector healthcare, es convidarà un grup d'emprenedors que han participat anteriorment en els fòrums per tal que comparteixin la seva trajectòria i es comptarà amb la participació d'un business angel que ens explicarà la seva experiència com a inversor privat en start-ups.

Al llarg d'aquestes 19 edicions, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català, tot promovent la innovació i l'emprenedoria entre el col·lectiu mèdic. Més de 560 empreses de l'àmbit de la biotecnologia, els dispositius mèdics, els serveis sanitaris i les TIC han sol·licitat finançament i 179 han aconseguit exposar oralment el seus projectes. L'objectiu fonamental continua sent el mateix: apropar emprenedors i inversors del sector sanitari. El 20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona es coorganitza un any més amb BarcelonaActiva, Biocat i la xarxa de Business Angels ESADE-BAN.

Volem celebrar aquestes 20 edicions amb vosaltres, per això al finalitzar la jornada us convidem a un còctel i a un concert de jazz a la Sala Panoràmica del Col·legi.

 

Informació i dades d'interès per als emprenedors

El termini de presentació de projectes ja ha finalitzat.

Les quatre entitats organitzadores designaran un comitè de selecció de projectes que estarà format per membres de les entitats organitzadores. Es reunirà el dimecres 22 de novembre de 2017 i determinarà, mitjançant votació, els vuit millors projectes entre els presentats en temps i forma.

El 20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017 se celebrarà el 30 de novembre a les 16.30 hores a la Sala d'actes del Col·legi de Metges de Barcelona. Si vens en cotxe, informa't de les tarifes especials a l'aparcament Dr. Roig i Raventós. Demana el teu val de descompte al mostrador de registre.

 

Programa

16:30h Benvinguda President CoMB

16:45h Balanç d'aquestes 20 edicions - Visió de les institucions

17:15h Estat actual del sector i tendències de futur - Visió dels científics, emprenedors i finançadors

18:10h Coffee-break

18:30h Ronda de presentació de projectes

20:00h Cloenda

20:15h Còctel i concert de jazz (Sala Panoràmica del CoMB).

 

Vols confirmar la teva assistència al 20è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2017, confirma-la aquí


Entitats promotores:

COMBBarcelona ActivaESADE-BANBioRegio de Catalunya

 

Entitats Col·laboradores

Hospital Clínic de BarcelonaHospital Sant Joan de DéuHospital Parc TaulícampusVH
HealthequityRivayGarciaCataloniaBioGrup MEDMeditecnologiaHealth Tech Cluster

         

COMB
© Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Darrera actualització:
Inici | Contacta'ns | Avís legal | Política de Cookies | Mapa web