Innovació i emprenedoria

1r Fòrum d’Inversió en Salut TRICOL·LEGIAL

13 de juny de 2024 al Col·legi de Metges de Barcelona

L'assistència a l'esdeveniment és només sota invitació.
Per més informació:  innovacio.

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), el Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) sumen forces i experiència per organitzar, per primer cop de manera conjunta, un espai de trobada entre professionals emprenedors amb projectes d’innovació en l’àmbit de la salut i inversors interessats en el sector sanitari. Es tracta del Primer Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial.

L’objectiu d’aquest Fòrum és facilitar el coneixement i el contacte necessaris entre professionals i inversors interessats en el sector salut. Els tres col·legis consideren estratègic fomentar l'emprenedoria dins del sector biomèdic, donant suport a les start-ups -mitjançant l’accés al finançament en fases inicials a través de xarxes de persones inversores afins als tres col·legis professionals.

Es poden presentar al Primer Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial tot tipus d’empreses amb projectes de biotecnologia, dispositius mèdics i salut digital.

Els projectes seleccionats seran convidats a participar al programa Ready4Investment, una formació exclusiva sobre la preparació a la inversió.

Termini de presentació de projectes finalitzat.

1r Fòrum d’Inversió en Salut TRICOL·LEGIAL