Agenda

33è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona

El Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona és un punt de trobada entre emprenedors i inversors del sector sanitari. Es poden presentar tota mena d’empreses amb projectes de Biotecnologia, Dispositius Mèdics, Serveis sanitaris i Salut Digital. El Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català, tot promovent la innovació i l'emprenedoria entre el col·lectiu amb l'objectiu d'apropar emprenedors i inversors del sector sanitari.

A més a més, a partir d’aquesta edició, comptem amb el patrocini d’Alira Health, qui donarà assessorament gratuït de regulatòria i accés a mercat a les empreses finalistes. Alira Health a Barcelona compta amb un equip de més de 100 experts compromesos en promoure i accelerar l’accés a mercat de projectes innovadors de l’ecosistema sanitari. Amb aquesta col·laboració doncs, es pretén fomentar encara més l'emprenedoria dins del sector biomèdic i ajudar les startups a tenir una millor estratègia de sortida al mercat.

 

Informació relacionada:

Inscripció Inscripció Online

33è Fòrum d
  • Data i hora:

    25 d’octubre 2023 16:30

  • Lloc:Sala d'actes del CoMB
    Passeig de la Bonanova, 47
    Barcelona
  • Organitzador:Col·legi de Metges de Barcelona, Grup Med, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat
  • Contacte: