Avantatges i descomptes

Formació Personal

Taller de Músics

Taller de Músics

Escola de música.

El TALLER DE MÚSICS va néixer l'any 1979 amb la vocació d'impartir, compartir i difondre la música.
La nostra finalitat és, des del rigor, crear un esperit obert i inquiet a favor del coneixement musical, tant des d’un punt de vista individual, amb l’aprenentatge de l’instrument, com des d’un punt de vista col·lectiu, mitjançant la pràctica en assignatures com Conjunt Instrumental, Harmonia, Arranjaments o Llenguatge Musical; i, a partir d’això, cimentar els requisits tècnics necessaris per al futur exercici professional de la música.

El nostre Pla d’Estudis està enfocat cap a una praxis creativa, amb abundants proposicions d’intersecció amb llenguatges musicals diversos, i allunyant-nos de forma evident de totes aquelles fórmules que ens semblen tancades per a l’aprenentatge.

Els alumnes podran ser acompanyats en el seu procés d’aprenentatge de forma individualitzada a través dels responsables d’àrea, la coordinació pedagògica, la direcció pedagògica i la direcció artística.

El Taller de Músics ofereix tres pràctiques pedagògiques o fases, primer cicle, nivell mitjà i nivell de perfeccionament, en cadascuna de les diferents àrees temàtiques musicals: jazz, rock, flamenc, clàssica i tradicional. Aquestes àrees responen a diferents preferències musicals dels estudiants pel que fa a gèneres i estils.

Encara que les diferents àrees, en una primera fase, comparteixen un llenguatge musical pràctic, eficaç i de proximitat, cada àrea disposa de les seves assignatures, els seus itineraris d’estudis i els seus equips pedagògics propis.

Així mateix, el Taller de Músics ofereix titulació pròpia i específica de cadascuna de les àrees per a aquells alumnes que assoleixin els coneixements requerits a cada nivell.

Ofereix:
- 10 % de descompte
en els cursos de primer cicle, nivell mitjà i nivell de perfeccionament sempre que l’alumne es matriculi, com a mínim, en una classe col·lectiva.
- 5% de descompte si l’alumne es matricula només en classes individuals.
Aquests descomptes no seran acumulables a altres ofertes o promocions.

Cal identificar-se presentant: (algun d'aquests documents)
- Carnet Col·legial (Sol·licitud Carnet Col·legial)
- Carnet d'Estudiants COMB (Sol·licitud Carnet)
- Targeta Visa del col·legi (Sol·licitud Targeta)

Per a més informació:
TALLER DE MÚSICS ESCOLA DE MÚSICA
Requesens, 3-5
08001 Barcelona
Tel. 93 329 56 67
info@tallerdemusics.com
www.tallerdemusics.com

Localitza un avantatge: