Notícies

Un any després del Congrés de la Professió, fem balanç

Tot just acaba de fer un any de la celebració a Girona del 3r Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya. Va ser la culminació de mesos de treball, reflexió, debat i participació de molts professionals que es van implicar per fer que el Congrés no tan sols fos un gran esdeveniment de reafirmació de la professió i dels seus valors, sinó també una iniciativa útil per a la cohesió entre companys i per a l’avenç de l’exercici de la medicina. 

El Congrés va ser el resultat de molta feina feta, però, sobretot, va ser l’expressió de la voluntat professional col·lectiva d’anar més enllà. Els metges es van posar deures per fer que la professió sigui millor i per donar resposta als nous reptes. 

Durant el darrer any, el CoMB s'ha marcat com a objectiu que les conclusions del Congrés i, especialment, els principis que van inspirar la Declaració de Girona siguin una guia per a la seva activitat i els seus projectes. 

A continuació, podeu consultar una mostra dels principals projectes i línies d’actuació en què el  Col·legi ha treballat al llarg de 2017: