Notícies

dra sanchez

La metgessa Encarna Sànchez, nova presidenta de la Junta Comarcal del Bages del CoMB

La doctora Encarna Sànchez ha estat nomenada nova presidenta de la Junta comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), en substitució del doctor Jordi Aligué, que ha ocupat el càrrec des de l’any 2018 fins ara.

Encarna Sànchez Freire és metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària i actualment exerceix com a directora de l’EAP Navàs-Balsareny de l’Institut Català de la Salut (ICS). Ha cursat el Màster Atenció Primària de salut per la UAB i el Màster en Gestió d'Equips i Serveis Sanitaris en la Atenció Primària per la UB.

La doctora Sànchez té gran experiència en la gestió d’equips i serveis sanitaris en l’àmbit de l’Atenció Primària i coneix molt bé la realitat de la professió mèdica a la comarca del Bages i les necessitats assistencials del territori.

Aquest relleu en la presidència de la Junta comarcal del Bages es produeix després del nomenament de Jordi Aligué com a tresorer de la Junta de Govern del CoMB. La Junta de Govern del CoMB i la Junta comarcal del Bages volen agrair al doctor Aligué la tasca feta al Bages durant aquests anys, així com el seu compromís amb els metges i metgesses de la comarca. El doctor Aligué també seguirà fent la seva tasca assistencial com a metge internista a la Fundació Althaia.