Notícies

Reflexions del Dr. Padrós sobre els reptes del Conseller Antoní Comín i el futur de la sanitat catalana pública i privada

El Dr. Jaume Padrós, president del CoMB, ha fet una entrevista a la revista El Temps on ha parlat sobre la situació del sistema sanitari català, el paper que hi té el nou Conseller de Sanitat, Antoni Comín, en la seva recuperació i la problemàtica que envolta la medicina privada. 

El Dr. Padrós ha reiterat la necessitat de “no posar sota més pressió” la sanitat catalana i “fer-la sostenible” i ha demanat al conseller Comín que “busqui el consens i impulsi els grans pactes” que necessita el sistema sanitari. Pel que fa al debat de la medicina privada, el president del Col·legi ha parlat de les “amenaces” que viu el sector, com ara la guerra de preus i l’oligopoli de clíniques sota un sol propietari. En aquest sentit, també ha demanat a Comín i al Departament de Salut “que faci el possible perquè les regles del joc siguin clares i no es produeixin abusos”, que afecten directament tant als metges com als pacients. 

Més informació