Notícies

Properes eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona

El proper 8 de maig es celebraran eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona, on s’escolliran 40 vocals, cadascun en representació d’un grup d’activitat empresarial concret. 

La Cambra de Comerç de Barcelona és una institució històrica que té com a missió principal la defensa dels interessos generals de les empreses de Catalunya i del territori situat en el seu àmbit geogràfic. La de Barcelona és la principal de les 13 Cambres catalanes i agrupa les més de 425.000 empreses i autònoms de la província de Barcelona, a excepció del Bages i del Vallès Occidental. 

Des de la Presidència del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), considerem de gran rellevància que el sector de la salut estigui representat a la Cambra com una part important del teixit empresarial del país

  • El sector de la salut s’erigeix com un element clau en la dinamització de l’activitat econòmica catalana i, en els darrers anys, s’ha consolidat c om un hub innovador atractiu per a emprenedors i inversors. Segons l’Informe Biocat 2017, el sector de la salut i de les ciències de la vida a Catalunya genera 31.087 milions d’euros cada any i representa el 7,2 % del producte interior brut (PIB). 
  • En conjunt, més de 223.000 persones treballen en aquest sector, al voltant d’un 7% dels ciutadans ocupats a Catalunya (2016). 
  • Aquest sector engloba 1.060 empreses (biotecnològiques, farmacèutiques, etc.), 89 entitats de recerca (hospitals universitaris, grans infraestructures de recerca, centres tecnològics i parcs científics i tecnològics que realitzen activitats en ciències de la vida i la salut), així com una extensa xarxa d’agents sanitaris que proporcionen atenció a la ciutadania. 

Per aquest motiu, volem recolzar la participació del nostre col·lectiu en les properes eleccions.

A partir del 2 de maig, s’habilitarà el “PORTAL DE L’ELECTOR/A” a la pàgina web de la Cambra de Comerç de Barcelona, on s’indicaran els passos que cal seguir per exercir el vot de manera electrònica, fins el 7 de maig (es tancarà el termini a les 9.00h).

El 8 de maig es podrà votar presencialment als col·legis electorals de la Cambra. 

El teu vot és important perquè la salut estigui representada a la Cambra

 

Informació relacionada: