Notícies

Premis a l'Excel·lència Professional 2017


El proper 14 de novembre se celebrarà a l'Auditori Axa l'acte de lliurament dels Premis a l'Excel·lència Professional que el Col·legi atorga a aquells professionals que han destacat per l'excel·lència i la qualitat en l'activitat professional.

El CoMB guardona professionals en els àmbits d'atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l'excel·lència dels metges que treballen en equip.

Els premis tenen una trajectòria de més d'una dècada, i s'atorguen a criteri d'un jurat constituït per metges i metgesses de reconegut prestigi a petició dels companys de professió. Els premis del CoMB són un reconeixement a trajectòries basades en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat, la feina ben feta i l'excel·lència.

Aquest any l'acte acadèmic que precedeix el lliurament dels Premis a l'Excel·lència servirà de reconeixement a la història dels trasplantaments a Catalunya. El Dr. Josep M. Campistol, director general de l'Hospital Clínic, oferirà la conferència "Mig segle de trasplantaments renals a Catalunya: un projecte d'èxit".