Notícies

Posició d'un grup de metges en relació al comunicat emès pel CCMC i el sindicat MC el passat 25 d'octubre

A continuació, reproduïm, tal com es va comprometre a fer la Junta de Govern del CoMB, el comunicat que un grup de metges ha fet públic en els darrers dies, en resposta a un comunicat anterior del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya i el sindicat Metges de Catalunya:


-------------------------------------------------
EN RELACIÓ AL COMUNICAT DEL CONSELL DE COL·LEGIS DE METGES DE CATALUNYA I EL SINDICAT DE METGES DE CATALUNYA SOBRE L’APLICACIÓ DE  L’ARTICLE 155. 

Estimats Senyors,

El següents membres dels Col·legis Oficials de Metges de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona, volem expressar la nostra disconformitat amb el comunicat emès avui per ambdues organitzacions professionals.

Els Col·legis de Metges ens representen en assumptes professionals i és inadmissible que es manifestin en nom de tots els col·legiats en temes polítics sobre els quals mantenim opinions molt diferents. Els metges, com la Societat, formem un col·lectiu plural.

Un sindicat defensa drets laborals i els seus afiliats igualment posseeixen opinions polítiques variades.
Per aquest motiu, sol·licitem una rectificació immediata del comunicat, donat que l’opinió expressada representa, exclusivament, l’opinió només d’uns metges, però, en cap cas, la de tots els que exercim a Catalunya.

25 d'octubre de 2017